Ovako izgledaju zubi Kanyea Westa koje je platio 850.000 dolara

Foto: Profimedia

KANYE West početkom ove godine uklonio je sve zube i zamijenio ih protezom od titana. Reper je potrošio oko 850.000 dolara na tu eksperimentalnu stomatološku operaciju. Nedavno je gostovao u jednoj emisiji gdje se nasmijao. Evo kako to izgleda:

Doživio je karijernu renesansu

Podsjetimo, West, koji je promijenio ime u Ye, u prosincu 2022. se oženio s Biancom Censori, arhitekticom u svojoj tvrtki Yeezy, manje od mjesec dana nakon što je okončan njegov razvod od Kim Kardashian.

Te je godine West izgubio niz ugovora o partnerstvu s Adidasom i drugima, nakon niza antisemitskih komentara, uključujući i onaj da su Židovi "pokušali uhvatiti svakoga tko se protivi njihovom planu."

Ipak, ove je godine doživio karijernu renesansu nakon izdavanja albuma Vultures i suradnje s pjevačem Ty Dolla $ignom. Album se našao na vrhu američke top-liste te je proizveo globalni hit Carnival, koji je također bio na prvom mjestu u SAD-u.

U prosincu 2023. West se ispričao za antisemitske primjedbe napisavši na hebrejskom na društvenim mrežama: "Duboko žalim zbog bilo kakve boli koju sam možda prouzročio... Predan sam ispravljanju štete i promicanju jedinstva."

Pročitajte više