Ovako je Baby Lasagna izgledao na početku karijere

Foto: Facebook

BABY LASAGNA bio je gitarist u bendu Manntra, a fotografije benda iz tog vremena pokazuju koliko se promijenio. Lasagna, pravim imenom Marko Purišić, 2014. godine imao je tek 18 i bio mu je to prvi veliki glazbeni angažman. Bendu se pridružio i prije punoljetnosti, 2011. godine. U tom periodu bio je poznat pod nadimkom Pure.

Listen to Pure's Spotify playlist and get to know Manntra’s guitarist better. What is your favorite song or band from...

Objavljuje ManntraPetak, 4. lipnja 2021.

Happy birthday Pure Marko Purišić! Have a great one! 🍻🤟🔥🖤 #manntra #birthdayboy

Objavljuje ManntraPonedjeljak, 5. srpnja 2021.

Imao je i dugu kosu

"Od samog početka i prvih proba Marko Purišić Pure je bio član ovog benda, ali nekako je na kraju ispalo da smo trojac (ili tronožac ili kako god), ali s velikom srećom predstavljamo novog/starog člana Marka i Manntra je od danas četveročlani band i molimo novinare da nam se tako počnu obraćati! Hvala i dobrodošao", najavili su ga 2013. uz fotografiju na kojoj je Purišić još imao dugu kosu.

Od samog početka i prvih proba Marko Purišić Pure je bio član ovog benda ali nekako je na kraju ispalo da smo trojac...

Objavljuje ManntraNedjelja, 7. srpnja 2013.

Inače, Manntra je umaški bend, koji su, uz Lasagnu, činili gitarist i pjevač Marko Matijević Sekul, basist Zoltan Lečei i bubnjar Andrea Kert. 2019. su se natjecali na Dori i završili na četvrtom mjestu. Marko je službeno bio član benda od 2013. do 2016. (iako je aktivno sudjelovao od 2011.) i zatim ponovno od 2018. do 2022.

Pročitajte više