Ovako je Majurec govorila prije tri godine: Bol je jaka, primam sedmu kemoterapiju

Foto: Facebook

MIRJANA MAJUREC u 70. godini preminula je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom. O svojem zdravstvenom stanju redovito je pisala i na društvenim mrežama. Prije tri godine na Facebooku se požalila na probleme kroz koje prolazi i priznala da trpi bol.

"Crni petak, sedam dana čekam da mi dođe pomoć u kući ili patronažna ili netko tko je zadužen za same i bolesne i slomljene ruke. Rasprodajem vjeru u sustav socijalnih službi", napisala je glumica, koja je tada uza sve slomila i desnu ruku.

"Dragi FB prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste valjda svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra primiti sedmu kemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz Nisi sama - ideš s nama misli na mene i sve je O. K.

Dragi fb prijatelji Hvala na brizi Infuzije ste valjda svi primali One postoje da vas ojaca A ja zelim sutra primti 7...

Objavljuje Minja MajurecNedjelja, 1. prosinca 2019.

Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi za podnošljivu naknadu dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca, a kontrola mi je u utorak u 14 sati u traumi. Uživajte u prvoj nedjelji došašća za mene. Nemam punjač, ali imam vas", napisala je tada Mirjana, a prijatelji su joj pružili podršku.

Veliku podršku imala je od sinova Luke Vidovića i Ivana Mlinarića, a uz nju je bio i bivši suprug, nogometni trener Marko Mlinarić.

Pročitajte više