Ovako tulumare najveći svjetski nerdovi: Danonoćno partijanje za 10 tisuća dolara po osobi

Foto: Lois Le Meur/Facebook

NAJVEĆE face svijeta tehnologije okupile su se 13. studenog na četverodnevnom krstarenju od Miamija do Bahama, na drugom po redu godišnjem Summitu na moru (Summit at Sea).

Uz niz predavanja, panela, radionica i demonstracija bilo je to i najveće okupljanje najuspješnijih svjetskih tehnoloških nerdova - na kruzeru na koji se moglo ući samo uz pozivnicu našlo se čak 3000 uglednih imena.

 

Među uzvanicima je bio i Edward Snowden, ali i neka druga poznata imena poput Marthe Stewart, Googleovog Erica Schmidta, osnivača Ubera Travisa Kalanicka i Johna Legenda.

 

Legend je tom prilikom otpjevao poznatu "Redemption Song" Boba Marleya, a Kalanick je s okupljenima podijelio i, kako je rekao, najbolju Uber priču: jedan od putnika prepričao mu je svoje iskustvo s vozačem koji je vlastitu suprugu stavio u prtljažnik, jer je smatrao da nije u redu da sjedi pored njega dok radi.

 

Iako se na kruzer moglo ući samo uz pozivnicu, putnici su za krstarenje morali platiti od 3000 do 10 tisuća dolara, a sudeći po fotografijama onih koji su imali tu privilegiju ukrcati se, unatoč zanimljivim temama - noći su ipak bile zanimljivije od dana.

 

Zanimljivo, na brodu namjerno nije bio dostupan wi-fi.

 
 
 
 

Pročitajte više