Ovako zapravo izgleda mama Howarda Wolowitza iz "Teorije velikog praska"

Foto/Screenshot: Press/CBS

GLEDATELJI "Teorije velikog praska" u 12 sezona serije nikad nisu imali priliku vidjeti kako zaista izgleda majka jednog od glavnih likova, Howarda Wolowitza.

Prema Howardovim povremenim opisima u dijalozima s drugim likovima, gledatelji su mogli naslutiti kako izgleda gospođa Debbie Melvina Wolowitz, no ona u seriji nikad nije u potpunosti i prikazana. Jedini put kad su gledatelji mogli malo bolje naslutiti njezin lik bilo je u epizodi "The Countdown Reflection". Nalazila se među uzvanicima na vjenčanju Howarda i Bernadette, a snimljena je iz ptičje perspektive.

U još nekoliko epizoda mogla se vidjeti njezina ruka ili dio trupa, no nikad i lice.

Ipak, njezin prodoran glas mogao se čuti često te ga svi fanovi serije mogu veoma lako prepoznati, a malo tko zna tko je osoba koja je posudila glas Howardovoj mami.

Riječ je o glumici talijanskog porijekla Carol Ann Susi.

Osim što su mogli čuti njezin glas u "Teoriji velikog praska", gledatelji su Carol Ann mogli i vidjeti u manjim ulogama u nekim serijama poput "Lude 70-e", "Ružna Betty" "Kralj Queensa", "Bračne vode", "Grey's Anatomy", pa čak i u "Seinfeldu" kao Carrie u epizodi "The Boyfriend".

Carol Ann rođena je 1952. godine u Brooklynu, a preminula je 2014. godine nakon borbe s rakom. 2015. godine prikazana je epizoda "The Comic Book Store Regeneration" u kojoj umire Howardova majka, a epizoda je posvećena upravo Carol Ann Susi.

Njezin glas posljednji put se može čuti nekoliko epizoda ranije, u osmoj epizodi osme sezone serije, pod nazivom "The Prom Equivalency".

Pročitajte više