Ovo su finalistice Miss Universe Hrvatske. Koja djevojka zaslužuje titulu?

Foto: Press

IZBOR za Miss Universe Hrvatske održat će se 6. svibnja 2024. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a za titulu najljepše natjecat će se 15 finalistica koje se ovog vikenda okupljaju u Zagrebu. Dok borave u Zagrebu, djevojke će snimati promotivne razglednice i birati garderobu i obuću koju će nositi na izboru. U nastavku priprema djevojke odlaze u Dubrovnik, gdje ih očekuje prvo službeno fotografiranje te uvježbavanje koreografije. 

Na izboru za Miss Universe Hrvatska ove godine sudjeluju i dvije udane žene

Nakon što su se na posljednjem svjetskom izboru Miss Universe prvi put u povijesti natjecale udane žene i majke, taj trend nije zaobišao ni hrvatsku inačicu ovog prestižnog izbora. Prvi put u povijesti na izboru Miss Universe Hrvatske sudjelovat će čak dvije udane žene. Finalisticama će se na pripremama u Zagrebu i Dubrovniku pridružiti i Andrea Erjavec, aktualna Miss Universe Hrvatske. 

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Andrea Erjavec predati krunu, saznat ćemo 6. svibnja, a ona će time predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom studenoga održati u Meksiku. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 eura, a osim u Meksiko, pobjednica će, kao posebna gošća, u listopadu otputovati u Dubai. 

Ovo su djevojke koje se natječu za titulu Miss Universe Hrvatska.

Pročitajte više