Ove priče gore su od noćnih mora: "Šokirali smo se kad smo vidjeli svoje fotke"

Screenshot: Youtube

EKIPA iz Buzz Feeda zamolila je svoje čitatelje da podijele najjezivije iskustvo koje su ikad doživjeli, a od nekih njihovih priča mogli biste imati noćne more.

1. To sam ja

Prije četiri godine igrala sam odbojku za svoju školu. Dok smo čekali da dođe trenerica, iznenada je nestalo svjetla na terenu. Pokušavala sam naslijepo doći do drugih cura kad sam osjetila da sam stala na nešto tvrdo. Odjednom me mala gladna ruka uhvatila za nogu. Prepala sam se i upitala: "Tko je to?", a dječji ženski glasić mi je odgovorio: "To sam ja" i veselo se zahihotao. Uskoro se svjetlo vratilo, a ja sam shvatila da se nalazim u terena, dalje od drugih cura i da nema nikoga u mojoj blizini. 

2. Vrištanje

Radila sam u staračkom domu i jedne noći je jedna od starica, koja je inače bila dementna, odjednom počela glasno vrištati. Pokazivala je prstom u nešto i vikala: "Mrtva je, mrtva je." Odlučila sam je malo provozati u kolicima po zgradi ne bih li je smirila, a putem sam shvatila da je žena u sobi na drugom kraju zgrade preminula u snu prije nekoliko minuta. 

3. Stopalo

Kad mi je bilo oko šest godina s nešto starijim rođacima sam se igrao u kupaonici. Sjedili smo na podu, a iza mene je bio zid. Kad sam u jednom trenu spustio ruku na pod, shvatio sam da držim nečije stopalo koje kao da je virilo direktno iz zida. Počeo sam vrištati da upale svjetlo, a kad su to učinili, iza mene nije bilo nikoga. Svi smo imali cipele na nogama, tako da nema šanse da je stopalo pripadalo nekom od mojih rođaka. 

4. Prtljažnik

Bio sam s mamom kod njene prijateljice iz djetinjstva i ispričale su mi urbanu legendu o ženi koja je poginula nakon što ju je udario kamion. Njen se duh navodno vraćao kako bi zavirio u svaki kamion i pronašao vozača koju ju je ubio. Naravno, na povratku smo se morali provesti baš tim dijelom ceste. Dok smo vozili, primijetili smo da nam je prtljažnik otvoren. Nismo htjeli stati dok nismo došli na dobro osvijetljeno parkiralište, a zatim smo izašli da ga zatvorimo. U jednom sam se trenu sjetio da sam sjedio na prtljažniku prije nego što smo krenuli i da on nikako nije mogao ostati otvoren. Kad sam to rekao mami, prtljažnik se odjednom sam od sebe zalupio. Oboje smo počeli vrištati. Kad smo stali i zavirili unutra, na dnu poklopca su se nalazila dva blatna otiska dlanova. 

5. Pakt s vragom

Kad sam bio dijete često sam kopao po maminoj polici za knjige i jednom prilikom sam pronašao knjigu o okultizmu. Kad sam je počeo čitati, pronašao sam napjev koji treba otpjevati želiš li prizvati vraga i prodati mu dušu. Zapjevao sam i istog trena kad sam završio s pjesmom žarulja u lusteru je doslovno eksplodirala. Do dana današnjeg ne znam posjeduje li vrag moju dušu.

>>>Ovi horori sadrže samo nekoliko rečenica, ali ćete zbog njih teško zaspati večeras<<<

6. Crna figura

Moj brat često dugo ostaje budan i ponekad me zafrkava dok spavam. Jedne sam se noći probudila i na vratima sobe uočila visoku crnu figuru. Mislila sam da je to moj brat pa sam mu doviknula da se makne i pusti me spavati, ali on je i dalje stajao na vratima i buljio u mene. Naljutila sam se pa sam se uspravila u krevetu i tad sam shvatila da to nije on. Figura je imala izbuljene oči i malu glavu na dugom bijelom vratu. Jako sam se uplašila i legla natrag u krevet, a figura je kroz nekoliko sekundi sama od sebe iščeznula. Nemam pojma je li to bila halucinacija, ali svakako je bilo užasno iskustvo. 

7. Fotke s kampiranja

Dečko i ja smo jedan vikend otišli kampirati. Budući da je to bilo prije digitalnih fotoaparata ponijeli smo analogni. Spavali smo u vrećama u dobro zatvorenom šatoru. Kad smo odnijeli razviti filmove, šokiralo nas je kad smo pronašli nekoliko fotki na kojima smo bili nas dvoje, uslikani kako spavamo u otvorenom šatoru. Prvo sam pomislila da je moj dečko nagovorio nekog prijatelja da dođe i slika nas iz šale, ali bio mi je dovoljan jedan pogled na njegovo lice da shvatim da to nije tako. Nikad nismo saznali tko je snimio te fotke. 

>>>Jezive priče: "Djed nam je rekao da ćemo umrijeti ako ikad vidimo lice Uplakane žene..."<<<

Pročitajte više