Ove srijede na RNB Confusionu: Tradicionalni "Back to the city" party

SAMO VAS jedan dan dijeli od tradicionalno najvećeg ljetnog tuluma u gradu u klubu Piranha. U sklopu popularnog RNB Confusion partyja ove srijede vas očekuje najveća r&b fešta na zagrebačkom moru koju nikako ne smijete propustiti.

Klubu Piranha zabavljao svojim vas je programom i DJ-ima zabavljao tijekom cijelog ljeta, a oni koji su lutali obalom zabavljali su se s RNB Confusionom u dvije ljetne rezidencije,klubu Exit u Vodicama i lounge baru Escape na otoku Rabu. Ekipa se polagano vraća u Zagreb i sve vas zove da se ove srijede pojavite u klubu na "Back 2 the city" večeri kojom se tradicionalno obilježava povratak iz ljetnih avantura.

Ovoga puta pod motom "Summer is not over yet" prepričajte nam svoju uzbudljivu ljetnu priču, bilo na plesnom podiju ili na prekrasnoj terasi kluba Piranha uz čašicu razgovora s prijateljima koje niste vidjeli cijelo ljeto i zabavite se uz DJ-e Zrnu, eM Bee i Sheku. Za one koji ovoga ljeta nisu imali previše sreće, MTV i Piranha pripremili su poklon, pa će tako svakog galeba na ulazu u klub dočekati MTV kondom. A za one koji su imali ludo ljeto, RNB Confusion je pripremio malu nagradnu igru. Sve što trebate napraviti je staviti svoje najluđe fotke s ljetovanja na zid Facebook profila RNB Confusiona, a najbolja će slika biti bogato nagrađena.

Pročitajte više