Ove stvari svi kupuju za Black Friday, našli smo ih na jednom mjestu

Foto: Shutterstock

STIGAO je omiljeni dan svih zaljubljenika u šoping - Black Friday. Naši sugovornici su već iskusni u Black Friday šopingu pa su podijelili s nama korisne savjete za ovogodišnju kupovinu.

Sve je lakše uz dobre kućanske aparate

Često zbog posla i ostalih obaveza ne stižemo obaviti sve kućanske poslove, posebice čišćenje. Tu uvijek dobro dođu kućanski aparati poput robotskih usisavača koji čiste podove i oslobađaju nam vrijeme za bavljenje nečim drugim.

Takvi pomagači su dobar odabir i za majke s djecom, kao što je Nika (30): “Otkad nam je stigla prinova, ni muž ni ja ne stižemo baš počistiti, a bitno nam je zbog djeteta da su podovi savršeno čisti. Planiramo kupiti neki usisavač koji ima opciju i pranja podova da mi ipak stignemo malo i odmoriti. Čekat ćemo Black Friday jer smo prošle godine tako nabavili novi blender po super cijeni i jako se isplatio, pogotovo sad kad svaki dan radimo kašice za bebu”, iskrena je Nika. 

Uskoro nam stižu blagdani za koje svi tradicionalno spremamo gomile hrane, pa ako volite pripremati božićnu gozbu, kao naša sugovornica Ana (61), opremite se kuhinjskim pomagalima na vrijeme. “Imam veliku obitelj i obožavam im fino kuhati, posebno za blagdane, a oni to i očekuju", sa smiješkom nam je ispričala naša simpatična sugovornica te dodala kako joj je kći nedavno otkrila što je to Black Friday te kako planira nabaviti samostojeći mikser koji si već neko vrijeme priželjkuje. 

Foto: bazzar.hr

Aparati poput samostojećeg miksera snažniji su od klasičnih, a i vrlo praktični pa mogu dobro doći kod pripreme raznih kolača i jela, baš kao i sjeckalice koje štede vrijeme u pripremi obiteljskih objeda.

Potpuno opuštanje uz nove elektroničke uređaje

U zadnjih godinu i pol dana svi smo više doma i pokušavamo se zabaviti koristeći razne elektroničke uređaje. Ipak, većina nas najviše vremena provede upravo pred televizorom pa ako ste razmišljali o kupovini novoga, sada je idealno vrijeme za to.

Foto: bazzar.hr

Osim što smo često pred televizorom, provodimo i jako puno vremena na mobitelima. Jedan od gadgeta koji to smanjuje je pametni sat koji sve više ljudi kupuje zbog njegovih funkcija i praktičnosti. Matija (33) iz Zagreba smatra kako je kupovina pametnog sata bila odlična odluka.

“Puno vremena provodim fizički aktivan i primijetio sam kako me u tome mobitel usporava i prekida jer ga zbog posla moram stalno imati uz sebe pa sam odlučio uzeti pametni sat. Htio sam što kvalitetniji jer želim pratiti i koliki su mi otkucaji srca i koje mišiće aktiviram, a da istovremeno vidim tko me zove i je li stigao kakav važan mail pa sam ga kupio za Black Friday i isplatilo se. Pretprošle godine sam ga našao po odličnoj cijeni i stalno ga koristim otad. Ove godine ću ga nabaviti curi”, dodaje Matija.

Foto: bazzar.hr

Prioriteti u uređenju doma

Planovi o promjenama u domu nerijetko završe s većim troškovima od predviđenih zbog iznenadnih situacija poput potrgane bušilice ili oštećenog stola. Zbog toga je dobro pričekati popuste za najveće stvari kako biste bili sigurni da nećete premašiti budžet i opremiti se svime potrebnim.

Foto: bazzar.hr

Nina i Dorian, mladi par u tridesetima, rekli su nam kako su se već dobro raspitali kod svojih bližnjih što su prioriteti prilikom renovacija. Uglavnom je riječ o električnim kaminima i stvarima za spavaću sobu u koje se isplati uložiti. 

“Dečko i ja smo nedavno uselili skupa u naš stan i svakako planiramo zamjenu radijatora jer se bliži zima, a ostatak namještaja ćemo pokušati pronaći po što nižim cijenama. Oduvijek maštam o toaletnom stoliću pa se nekako nadam da ću to uspjeti ugurati u prioritetne troškove za ovaj Black Friday”, veselo nam je otkrila Nina.

“Volim izgledati lijepo, ali i pametno kupovati - na popustu”

Online šoping odjeće, obuće i modnih dodataka već je duže vremena apsolutni hit, a razlog je jednostavan. Nema potrebe za obilaskom 20 različitih dućana u kojima još gubite vrijeme na traženje veličina, čekanje u redovima za kabinu pa onda i na blagajni.

Foto: bazzar.hr

Online pregledate cijelu ponudu, provjerite kakve su mjere za veličine pojedinog brenda i odaberete sve što želite. Vraćanje i zamjena odjeće i obuće koja vam ne odgovara je brza pa ne gubite vrijeme niti na to. Lana (27) je iskusna u kupovini online, posebice za Black Friday kad se, po njenom mišljenju, najviše isplati kupovati.

“Veliki sam obožavatelj online kupovine kao i popusta tako da si unaprijed složim popis stvari koje mi trebaju da sam spremna za Black Friday. Ne mogu ni izbrojati koliko puta su se moje frendice čudile kad bih im pokazala što sam sve kupila za duplo manje novca nego što to inače košta. Volim izgledati lijepo, ali i pametno kupovati - na popustu”, kaže Lana.

Svatko može pronaći nešto za sebe

Svi mi imamo svoju specifičnu jutarnju rutinu u kojoj koristimo razne uređaje za osobnu njegu, no ona svima započinje pranjem zuba. Sve su popularnije električne četkice za zube, ali i oralni tuševi koje može koristiti cijela obitelj.

Foto: bazzar.hr

Mirna (24) iz Zagreba je stomatologinja i preporučuje oralne tuševe za najbolju njegu zuba. “Dentalna higijena je uvijek bila jako važna u našoj obitelji, a kad je mlađa sestra stavila aparatić za zube, odlučili smo nabaviti oralni tuš jer pruža puno bolju njegu od uobičajenih preparata. Pošto se radi o malo skupljem proizvodu, odlučili smo svi iz obitelji dati nešto novca i kupiti ga na sniženju pa ćemo pričekati Black Friday za ovu zajedničku investiciju”, podijelila je s nama Mirna.

Vijesti o skorim poskupljenjima namirnica nikoga nisu obradovale, pogotovo jer nam se bliže blagdani. Srećom, na platformi Bazzar.hr tijekom Black Fridaya možete i napuniti hladnjake i smočnice namirnicama po nižim cijenama i dočekati blagdane bezbrižni.

Osim namirnica, na Bazzar.hr možete pronaći preko 30.000 sniženih proizvoda raznog tipa; od odjeće, opreme za bebe, namještaja i elektroničkih uređaja do autodijelova, sportske opreme, popularnih električnih romobilabožićnog asortimana te kozmetikeuređaja za oblikovanje kose, i to uz popuste od 30% do 70%.

Bazzar.hr je idealna destinacija za brz, jednostavan i siguran Black Friday šoping bez gužvi po šoping-centrima i dosadnih čekanja u redovima. Napravite svoj popis i odaberite sve što želite po akcijskim cijenama.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Bazzar.hr te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više