Ove vruće fotke su razlog zašto Demi Rose prati 15 milijuna fanova

Foto: Instagram

ATRAKTIVNA britanska starleta Demi Rose pohvalila se da je na Instagramu prati čak 15 milijuna fanova.

"Raj je stanje uma. Ima vas 15 milijuna. Zadivljena sam. Kad sam se s 18 godina počela baviti modelingom i Instagramom, nisam ni slutila da ću imati tako divnu bazu fanova kao što sad imam. Cijenim vas i volim puno. Hvala vam na podršci", poručila je bujna 25-godišnjakinja.

Demina slava naglo je porasla kad se spetljala s reperom Tygom odmah nakon njegovog prekida s Kylie Jenner. On se njihovim druženjima hvalio na Snapchatu, a fanove je zanimalo tko je ljepotica koja sliči Kylie. Doduše, Demi u tom trenu nije bila potpuna anonimka, već je imala 2,2 milijuna pratitelja na Instagramu koji su jedva čekali nove vruće fotke.

Tyga se potom vratio Kylie, a Demi je iskoristila pažnju koju je dobila za novo privlačenje fanova.

Jedini gaf dosad bilo joj je pojavljivanje na modnoj reviji svoje linije donjeg rublja. Njen hod nazvali su "najgorim hodom po pisti ikad".

"Volim Demi, ali ovo je veliko ne", "Lijepa je, ali pista nije za nju" i "Tko je dopustio da se ovo dogodi na pisti", samo su neki od komentara.

Demi je priznala da nije najbolja manekenka na svijetu, ali otkrila je gdje je zapelo.

"Bila sam jako nervozna, nisam to htjela raditi, cipele su mi bile prevelike i s previsokom potpeticom, a da ne govorim o osobnim problemima, mama mi je umrla mjesec dana ranije", napisala je.

"Htjela sam izaći iz svoje zone komfora i učiniti svoje roditelje ponosnima, a to je zahtijevalo puno hrabrosti pa sam ponosna na sebe", dodala je.

Pročitajte više