Ovi glumci toliko nisu podnosili kolege da su im namještali otkaze

Foto: Press

KAO i na svakom običnom poslu, glumci se ne slažu uvijek sa svojim kolegama. Ponekad javno prozovu svoje kolege nakon završetka snimanja, ali ne mogu uvijek izdržati tako dugo. Evo 10 situacija kada su glumci pokušali srediti otkaz svojim kolegama (i tko je u tome uspio):

Charlie Sheen i Selma Blair

Godine 2013. glavni glumac i izvršni producent Bijesa pod kontrolom Charlie Sheen navodno je prijetio da će napustiti seriju ako producenti ne otpuste Selmu Blair, koja je navodno propitkivala njegovu radnu etiku. Manje od 24 sata kasnije, navodno ju je sam otpustio u poruci punoj psovki.

Ryan Gosling i Rachel McAdams

Na snimanju filma The Notebook Ryan Gosling i Rachel McAdams često su se svađali. Redatelj Nick Cassavetes rekao je za VH1: "Možda ne bih trebao ispričati ovu priču, ali stvarno se nisu slagali jednog dana na setu. Stvarno nisu.

Ryan je došao do mene, a tamo je bilo još 150 ljudi, i rekao: 'Nick, dođi ovamo.' I on tamo snima scenu s Rachel i kaže: 'Možete li je otpustiti i dovesti neku drugu glumicu da čita ispred kamere sa mnom?' Rekao sam: 'Što?' On kaže: 'Ne mogu. Ne mogu s njom raditi'", prisjetio se redatelj.

"Ušli smo u sobu s producentom, počeli su vrištati i vikati jedno na drugo. Izašao sam. U tom trenutku sam pušio cigarete. Popušio sam cigaretu, a na kraju su izašli i rekli: 'U redu, napravimo to.' I nakon toga je postalo bolje. Mislim da ju je Ryan poštovao jer se zauzela za svoj lik, a Rachel je bila sretna jer je rekla svoje. Ostatak snimanja nije prolazio glatko, ali bilo je mirnije", rekao je.

Međutim, glumci su na kraju prešli preko nesuglasica - zaljubili su se jedno u drugo i dvije godine bili su u vezi.

Richard Gere i Sylvester Stallone

Richard Gere izvorno je glumio Chica u The Lords of Flatbush, ali je imao dosta svađa s glavnim glumcem Sylvesterom Stalloneom. Jednog dana Richard se malo zanio tijekom improvizirane scene borbe.

Kasnije tog dana, dok su oba glumca ručala u stražnjem dijelu automobila, Richard je na Sylvesterove hlače nakapao mast od piletine i senf. Bila je to (doslovno) kap koja je prelila čašu. Redatelj je morao napraviti izbor i otpustio je Gerea, a Perry King je postavljen na njegovo mjesto.

John Stamos i blizanke Olsen

Na press-turneji Udruge televizijskih kritičara 2015. John Stamos je priznao da su glasine da je pokušao srediti otkaz Mary-Kate i Ashley Olsen iz Pune kuće istinite - i privremeno je čak u tome bio uspio. Smetalo mu je što su puno plakale.

Glumačka ekipa Seinfelda i Lawrence Tierney

Lawrence Tierney, koji je glumio Elaineina oca u jednoj epizodi Seinfelda, nikada nije vraćen u seriju jer ga je ostatak glumačke ekipe smatrao - strašnim. Julia Louis-Dreyfus je kasnije rekla: "Šteta što je bio takva kukavica jer sam sigurna da bi se inače vratio."

Glumci su opisali incident u kojem je Lawrence ukrao jedan od Jerryjevih noževa sa seta i sakrio ga u svoju jaknu. Nakon što ga je Jerry Seinfeld prozvao, Lawrence se pokušao našaliti, a zatim je izvukao nož, pustio zvuk Psycha i krenuo prema Jerryju.

Michael Keaton i Michelle Pfeiffer

Nakon što je ozljeda na jahanju prisilila Mary Sean Young da napusti ulogu Vicky Vale u Batmanu (1989.), producent Jon Peters planirao ju je zamijeniti s Michelle Pfeiffer. Međutim, glavni glumac Michael Keaton navodno se usprotivio izboru glumice jer je Michelle bila njegova bivša djevojka.

Alec Baldwin i Shia LaBeouf

Alec Baldwin i Shia LaBeouf trebali su zajedno glumiti u brodvejskoj predstavi Orphans 2013., ali od početka je bilo netrpeljivosti među njima. Shia bi naučio sav svoj tekst prije nego što bi počele probe, ali Alec nikad ne uči svoj tekst unaprijed, zbog čega su se svađali.

Jednog dana, nakon što je Alex osjetio da ga je Shia "napao pred svima", zatražio je stanku, sazvao sastanak s redateljem i scenskim menadžerom i rekao da moraju izabrati: on ili Shia. Dobrovoljno je pristao dati otkaz, ali oni su umjesto toga odlučili otpustiti Shiu.

Pročitajte više