Najuspješniji klinci na svijetu: Masno zarađuju i imaju milijune obožavatelja

Foto: Instagram

MAGAZIN Time objavio je svoju godišnju listu 30 najutjecajnijih tinejdžera na svijetu.

Očekivano, na vrhu liste je 14-godišnja Maddie Ziegler koja se proslavila plesom u spotovima "Chandelier" i "The Greatest" glazbenice Sie.

Na drugom je mjestu hrvatskoj publici prilično nepoznata, također 14-godišnja Skai Jackson, zvijezda Disney Channela koja je postala meme nakon što je objavila svoju fotku na društvenim mrežama.

Dok bi se neki možda naljutili, ona je prihvatila šalu i nastavila dijeliti svoje fotke na društvenim mrežama, zbog čega joj je popularnost narasla i trenutno ima 2,7 milijuna fanova. Osim toga, ona je inspiracija za novi Marvelov lik, superjunakinju Riri Williams.

Na trećem mjestu je 14-godišnji Logan Gullef, jedan od najmlađih kuhara na svijetu. Postao je poznat kad je sa samo 9 godina u emisiji The Today Show predstavio svoj sendvič koji je prijavio na natjecanje za najkreativniji sendvič. Postao je kulinarska zvijezda, predstavio svoju liniju ručno miješanih začina, a uskoro će objaviti i svoju kuharicu.

Na listi su zvijezda Netflixove hit serije "Stranger Things", 14-godišnji Gaten Matarazzo, Sasha i Malia Obama, sin Willa Smitha Jaden, glumice Chloe Grace Moretz i Maissie Williams, nezaobilazna Kylie Jenner, Malala Yousafzai i Gavin Grimm. Cijelu listu možete vidjeti na stranicama magazina Time.

Pročitajte više