Ovo je 10 trendova koje su milenijalci obožavali. Generacija Z kaže da više nisu kul

Foto: Shutterstock

TRENDOVI dolaze i odlaze iz generacije u generaciju. Na kraju dana, ne morate nikoga slijediti, prihvatite samo ono što vam se sviđa. No, zanimljivo je čuti što neki pripadnici Z generacije imaju za reći o nekoć omiljenim trendovima milenijalaca. BuzzFeed je prikupio mišljenja generacije Z oko trendova milenijalaca koji po njima više nisu kul, a bilo je i komentara starijih generacija. 

Uske traperice

"Jako uske traperice. Kad vidim da ih netko nosi, odmah me podsjeti na Grua iz filma Despicable Me."

Objavljivanje fotografija hrane na društvenim mrežama

"Fotografiranje hrane i objavljivanje na društvenim mrežama. Nikoga nije briga što ste jeli, jeste li obavili nuždu ili o čemu razmišljate. Neka iskustva i misli neka vam ostanu u glavi. Ne treba sve dijeliti sa svijetom".

Glomazne ogrlice

"Velike ogrlice. Glomazne su i jednostavno nepraktične."

SMS vs. Snapchat

"Slanje SMS-a. Svi koriste Snapchat kao svoju aplikaciju za razmjenu poruka i nitko zapravo više ne šalje SMS-ove. Shvaćam, Snapchat je kul jer se poruke brišu automatski, ali možete poslati svoje fotografije i na drugi način, i to jednim klikom."

Cipele s otvorenim prstima

"Ja sam milenijalka. Evo nekoliko stvari koje sam čula da više nisu kul od svojih kolega, inače pripadnika generacije Z. Evo i moj osobni osvrt na to. Uske traperice: Sviđaju mi ​​se moje uske traperice. Dobro se osjećam u njima i sviđa mi se kako mi stoje. Cipele s otvorenim prstima: Ovo smo sami sebi upropastili".

"Traperice niskog struka se moraju vratiti u modu"

"Ja sam stariji milenijalac koji je odrastao u 90-ima. Želim da se traperice niskog struka i široke hlače vrate u modu jer ove današnje traperice visokog struka su jednostavno bezvezne i neudobne."

"Prestani govoriti kao da ti je 6 godina"

"Nije pesek, nego pas. Imaš 30 godina. Nisi ništa postigla u životu? Pa dobila si dijete. Još jednom - imaš 30. Molim te, prestani govoriti kao da ti je 6."

Rajf ili traka za kosu

"Moji 19-godišnji kolege mi kažu da sam kao tetka. Zašto? Zato što nosim rajf / traku za kosu. Izgleda da to više nije šik."

Pojam "odrasti"

"Ja sam zapravo stariji milenijalac, rođen 1983. Mrzio sam kad su mi znali reći: 'Odrasti.' U svojim 20-ima osjećao sam da nas starije generacije ne shvaćaju ozbiljno. Kad ti to netko kaže, jednostavno zvuči glupo jer si odrasla osoba."

"Recite odmah svoje postignuće"

"Nemojte govoriti stvari poput: 'Učinio sam nešto', nego lijepo recite: 'Kupio sam auto', 'Zaručili smo se', 'Dobio sam novi posao'. Molim vas samo recite na taj način i hajdemo to proslaviti." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.