Ovo je najbolja igra za Playstation svih vremena, ostatak u top 10 mogao bi vas razočarati

Screenshot: YouTube

DRIVER i njegov nastavak Driver 2 najbolje su igre za Playstation jedinicu svih vremena, odlučili su u velikoj anketi posjetitelji portala Ranker.

Za legendarnu konzolu, koja je debitirala u Japanu prije više od dva desetljeća, proizvedene su 5103 igre, piše TheLadBible.  

Igru je izdao GT Interactive Software, a izašla je 25. lipnja 1999. u Europi, dok se u Americi u prodaji našla pet dana kasnije.

 
Jasno, danas izgleda poprilično zastarjelo, no svojedobno bila je vrhunac adrenalinske jurnjave. Igrač u njoj vozi ulicama Miamija, San Francisca, Los Angelesa i New Yorka, a igra je trebala oponašati epske jurnjave iz filmova napravljenih u 60-im i 70-im godinama prošlog stoljeća.
 

Iza Drivera našli su se Digimon World 2003, Pop'n Music 2, Pop'n Music: Animation Melody, 1xtreme, 2Xtreme, 3, 2, 1... Smurf! My First Racing Game, 3D Baseball i 3D Bouncing Ball Puzzle.

Kad je najbolja igra u pitanju, svatko ima svog favorita, no mnogi su bili razočarani izostankom s liste nekih od igara koje se smatraju najboljima, kao što su Metar Gear Solid, One, Final Fantasy...

Posjetitelji Rankera nedavno su odabrali najbolju humorističnu seriju svih vremena, najvećeg filmskog zlikovca svih vremena te najbolji animirani film svih vremena.

Pročitajte više