Ovo je najgledaniji nastup s The Voicea. Ima preko 780 tisuća pregleda na YouTubeu

Foto: Press

NAJGLEDANIJI video iz ovogodišnjeg The Voicea Hrvatska ima preko 780 tisuća pregleda na YouTubeu. Riječ je o audicijskom nastupu mladog Sergeja Božića, koji je izveo pjesmu Ružica si bila Bijelog dugmeta.

"Nakon svih audicijskih nastupa zaključili smo da ga nitko nije nadmašio", "Što više slušam druge kandidate, ovo je za 5 stepenica bolje. Još ga nitko nije nadmašio. Apsolutni pobjednik i moj favorit. Toliko skroman, a fantastičan. Predivna osobnost", "Rijetki imaju sposobnost odvesti slušatelja u neki drugi svijet svojim glasom. Ovaj dečko može upravo to", "Koja emocija, nevjerojatno. Kad krene pjevat 'S vremena na vrijeme' u stanju je oslobodit neku tugu davno zakopanu u tebi, ruši sve zidove tvoje obrane i oslobađa. Glas koji liječi bolje od psihijatra", samo su neki od komentara ispod videa objavljenog prije mjesec dana.

Nijedan drugi nastup nije se po popularnosti uspio ni približiti Sergejevom. Drugi najgledaniji nastup je onaj Martina Kosovca i pjesme My Way. Taj video je na YouTubeu pregledan 405 tisuća puta.

Tko je Sergej Božić?

Sergej Božić je 19-godišnji Riječanin koji je u Voiceu za mentoricu odabrao Vannu. Video s audicijskog nastupa u jednom trenutku je bio i najgledaniji video na YouTube trendingu u Hrvatskoj. U nokaut-fazi natjecanja Sergej je otpjevao rock-baladu Ti moje jedino drago Meri Tošelj i oduševio i mentore i gledatelje.

U Voice se prijavio jer - želi nastupati na svjetskim pozornicama. Završio je srednju glazbenu školu za solo pjevanje i posebno mu je dramatičan period života, kaže, bilo mutiranje. Cijeli svoj život obožava i izvodi isključivo ženske glasove poput nazalnog tona Rihanne, "frlja" koje ima Mariah Carey ili harmonija koje svojim glasom izvodi Beyonce. 

Pročitajte više