Ovo je najljepša žena na svijetu (a na listi je samo jedna cura iz bivše Juge)

Foto: Instagram

PROSLAVILA se 2007. godine kao šestogodišnjakinja, kad su je prozvali "najljepšom djevojčicom na svijetu". Jedanaest godina kasnije Thylane Blondeau ponovno je proglašena najljepšom djevojkom na svijetu, ovog puta u izboru TC Candlera za 2018. godinu.

Popis najljepših žena TC Candler započeo je 1990. godine, a tvrdi se da je to "najraznolikiji izbor ljepotica. Njihov video s ovogodišnjim djevojkama na listi najljepših skupio je čak dva milijuna pregleda u samo dva dana.

Druga najljepša je tajvanska glumica Chou Tzu-yu, treća izraelska manekenka Yael Shelbia, a četvrta američko-filipinska glumica Liza Soberano.

Kad je riječ o curama s ovog našeg područja, na listi je samo 18-godišnja srpska YouTuberica Marija Žeželj, koja je na 63. mjestu.

Thylane je na Instagramu zahvalila na tituli i dodala da ne može vjerovati da je pobijedila.

"Ne mogu vjerovati, hvala TC Candler i svima koji su glasali", napisala je.

"Bravo Thylane, zaslužuješ to jer si prelijepa", poručili su joj pratitelji.

Izbor je osnovao britanski filmski kritičar TC Candler, a među najljepšim ženama dosad bile su Michelle Pfeiffer, Marion Cotillard i Jourdan Dunn.

Thylane je sa samo četiri godine nosila reviju Jean Paula Gaultiera, a s deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogueu. Editorijal je izazvao kontroverzu, jer je bila snažno našminkana i odjevena u kratku haljinu.

Kći francuskog nogometaša Patricka Blondeaua danas je ambasadorica L'Oreala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerice Lolite Lempicke.

Pročitajte više