Ovo je najpoznatija hrvatska WAGsica, o njoj su pisali i Britanci

Foto: Instagram

Pred odlučujuću utakmicu Vatrenih s Italijom na Euru, pažnja hrvatskih i svjetskih medija je, osim na nogometašima, i na njihovim suprugama. Mnogi bi se složili da je najpoznatija žena nogometaša, tzv. WAGsica, upravo Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića.

Ako nikada niste čuli za pojam WAG, to je akronim za "wives and girlfriends", odnosno žene i djevojke popularnih sportaša, a najviše poznatih nogometaša na najvišoj razini.

Izabel na Instagramu ima gotovo 450 tisuća pratitelja. Ona je uspješna poduzetnica i modna dizajnerica. Prošle je godine lansirala novi brand IZAKOVA, a ovo ljeto provodi radno predstavljajući novu kolekciju.

Čekaju prinovu

Kovačići su ovoga mjeseca na društvenim mrežama otkrili da je Izabel u već poodmaklom stadiju trudnoće te da ona i Mateo čekaju drugo dijete. Prvog sina, Ivana, dobili su 2020. godine.

Osim što je Hrvatice obožavaju pratiti, vole je i u britanskim medijima. Kako Mateo igra za Manchester City F.C., britanski mediji ističu Izabel kao jednu od najljepših i najuspješniji WAGsica.

Upoznali se u crkvi

Izabel i Mateo već su dugo zajedno. Upoznali su se kao srednjoškolci u crkvi u Sesvetskim Selima. Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru Lillium. 2017. godine vjenčali su se u istoj toj župi Antuna Padovanskog, a Izabel je htjela da im na vjenčanju pjevaju članovi njezinog bivšeg zbora.

Njih su dvoje jedan od omiljenih domaćih parova, a svoj privatni život nastoje zadržati dalje od očiju javnosti pa je tako i Izabelina prva trudnoća velikim dijelom prošla u tajnosti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.