Ovo je najtraženiji koncert u 2024., ulaznice su rasprodane u manje od 48 sati

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Entrio, platforma za kupovinu ulaznica, objavio je koji je najtraženiji koncert u 2024. Riječ je o koncertu "Imotski, ne zaboravi", koji će se održati 6. kolovoza 2024. na stadionu Gospin dolac u Imotskom, a nastupit će Mate Bulić i Dražen Zečić te Marko Perković Thompson kao gost.

"Koja je formula za najbrže rasprodan koncert u kojem deseci tisuća ljudi pokušavaju u isto vrijeme kupiti ulaznicu? Tri vrhunska izvođača, ogromna popularnost, jedinstvena lokacija u Imotskom, jedan od deset najljepših stadiona na svijetu, velik trud organizatora.

🏆Imamo rezultat: najtraženiji koncert 2024. godine je pred nama! 🏆 Koja je formula za najbrže rasprodan koncert u kojem...

Posted by Entrio on Friday, June 14, 2024

Od same objave odmah je došao na prvo mjesto najprodavanijih događaja na Entriju. Toj činjenici nisu zasmetale niti manje tehničke poteškoće koje smo iskusili radi velikog interesa. Ugodno iznenađeni razinom popularnosti i potražnje, držimo palčeve i za dodatni datum. Možda nam se i ostvari", stoji u objavi Entria.

Podsjetimo, Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici. Nakon što je najavljen koncert "Imotski, ne zaboravi", ulaznice su rasprodane za manje od 48 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.