Ovo je najzgodniji sportaš na svijetu (po mišljenju Engleskinja)

Foto: EPA

Žene iz Velike Britanije sudjelovale su u istraživanju o tome tko su najzgodniji sportaši na svijetu. I rezultati su prilično iznenađujući.

Na popisu, koji je nakon istraživanja sastavio IllicitEncounters.com, nalaze se brojne zvijezde iz različitih sportova - od boksa i nogometa do američkog NFL-a i F1. Podaci su generirani nakon što je 2000 žena iz Velike Britanije ocjenjivalo sportaše na ljestvici od 1 do 10 u pogledu njihove seksepilnosti.

Na listi su neka iznenađujuća imena, ali nije neobično vidjeti dugogodišnje rivale Lionela Messija i Cristiana Ronalda kako se ponovno bore. Daily Mail je objavio tko spada u  top 10 najseksi sportskih zvijezda.

10. Conor McGregor

Na 10. mjestu je irska UFC zvijezda Conor McGregor. "Notorious" je rijetko bio u središtu pozornosti nakon što je slomio nogu u srpnju 2021. No, to ga nije spriječilo da uđe među 10 najseksi aktivnih sportskih zvijezda na planetu.

9. Lionel Messi

Možda je proglašen najboljim nogometašem svijeta za 2023. ali Lionel Messi je tek na devetom mjestu na ovoj listi. Zvijezda Argentine i Inter Miamija sigurno će biti razočarana ovim poretkom - pogotovo kada vidi poziciju Cristiana Ronalda na popisu.

8. Rory McIlroy

Sjevernoirski golfer Rory McIlroy nedavno je dospio na naslovnice zbog svoje iznenadne odluke da napusti politički odbor PGA Toura - ali sada je u središtu pozornosti zbog svog dobrog izgleda. Bivši svjetski broj jedan nalazi se na osmom mjestu ove liste i jedini je golfer.

7. Jack Grealish

Prvi nogometaš Premier lige koji se našao na popisu je Jack Grealish iz Manchester Cityja. Bivša zvijezda Aston Ville često je hvaljena zbog svojih dugih pramenova - kojih se nedavno odrekao zbog nove, kraće frizure. 

6. Erling Haaland

Norveška zvijezda Erling Haaland, koji je na šestom mjestu ove liste, nadmašio je svog suigrača iz Cityja Grealisha za jedno mjesto. 23-godišnjak je poznat po svom sjajnom zabijanju golova na terenu, ali čini se da sada privlači interes i zbog izgleda. 

5. Cristiano Ronaldo

Ronaldo će biti zadovoljan što je nadmašio Messija na ovom popisu. Napadač Al Nassra nalazi se na petom mjestu na listi, što je impresivno s obzirom na to da je 38-godišnjak najstarija sportska zvijezda koja se pojavljuje. 

4. Lewis Hamilton

U posljednjih nekoliko godina Lewis Hamilton je možda izgubio kontrolu nad titulom Formule 1, ali to ga nije spriječilo da zauzme četvrto mjesto na ovoj listi. Zvijezda Mercedesa često je hvaljena zbog svog izgleda i dobro odabranih odjevnih kombinacija.

3. Travis Kelce

Osim ako ste posljednjih nekoliko mjeseci živjeli ispod stijene, sigurno znate tko je Travis Kelce. Zvijezda Kansas City Chiefsa dospjela je na naslovnice zbog svoje veze s globalnom superzvijezdom Taylor Swift.

2. Anthony Joshua

Iako je možda zaokupljen borbom s Ottom Wallinom 23. prosinca, Anthony Joshua zauzeo je drugo mjesto na popisu 10 najseksi sportskih zvijezda. AJ je često opisivan kao boksački ljepotan i jasno je zašto je u anketi dobio visoku ocjenu devet od 10.

1. Tyson Fury 

Da, dobro ste pročitali. Tyson Fury proglašen je najseksi sportašem na svijetu. "Romski kralj" može se pohvaliti glomaznim tijelom od 126 kilograma i nevjerojatnim 206 centimetara visine.

Pročitajte više