Ovo je nova Miss Universe, hrvatska Miss nije se proslavila na svjetskom izboru

Foto: Twitter

AUSTRALSKO-FILIPINSKA TV voditeljica i manekenka Catriona Magnayon Gray nova je Miss Universe, izabrana u Bangkoku. Hrvatska misica Mia Pojatina nije ušla u top 20 natjecateljica.

Catrionin otac je škotsko-australskog podrijetla, a majka filipinskog, a žiri je osvojila svojim odgovorom na njihovo pitanje.

Kako je rekla, tijekom iskustva rada u slamovima Tonda u Manili shvatila je da mora gledati "ljepotu djece" i biti zahvalna na svemu što ima. Inače je na Instagramu prati milijun pratitelja.

"Mislim da mogu naučiti ljude da budu zahvalni, možemo živjeti u nevjerojatnom svijetu u kojem neće rasti negativnost i u kojem će djeca nositi osmijehe na licu", rekla je.

Prva pratilja je Tamaryn Green iz Južnoafričke Republike, dok je druga pratilja Sthefany Gutierrez iz Venezuele. U prvih pet ušle su još Miss Portorika Kiara Ortega te Miss Vietnama H'Hen Niê.

Miss Australije koja se s nekoliko natjecateljica rugala natjecateljici iz Vietnama zbog njenog poznavanja engleskog jezika, nije ušla u prvih deset. Na društvenim mrežama objavila je da su njeni komentari "izvađeni iz konteksta".

Pročitajte više