Ovo je sedam dosad najljepših Hrvatica

Foto: Instagram

ČITATELJI Indexa ove će godine 13. put izabrati najljepšu Hrvaticu. OD PRVOG izbora 2007. godine do danas pobjednica ovisi samo o vašim glasovima.

"Za razliku od kojekakvih starih prdonja sumnjivih namjera i kriterija, ovog puta top ljestvicu najljepših kreirat će najveći i najkompetentniji žiri: hrvatski surferi. Da bi bila prva u izboru, ljepotica na Indexu ne mora ni s kim leći u krevet - mora samo biti zaista najljepša. Posjetitelji Indexa to će sigurno prepoznati", tim smo riječima pokrenuli izbor za Indexovu najljepšu Hrvaticu.

Zanimljivo je napomenuti da smo, iako je ovo 13. izbor, dosad imali sedam najljepših Hrvatica jer ste nekima bili očarani godinama. Barbara Radulović, Franka Batelić, Lana Jurčević, Antonija Mišura Sandrić, Vanja Halilović, Lidija Bačić i Ecija Ivušić dosadašnje su pobjednice, a mi smo u potrazi za sljedećom.

Želja nam je da sudjelujete u samom kreiranju liste na kojoj će se nalaziti 30 potencijalnih pobjednica. Koga bismo trebali uvrstiti u izbor, možete nam napisati u komentarima (sve ćemo ih pročitati) ili poruci na Facebooku, a svoj prijedlog možete poslati i na desk@index.hr još danas. 

Pročitajte više