"Ovo je teški nepotizam": Odabir jedne glumice u Kralju lavova razbjesnio internet

Foto: Press

U KINA u prosincu stiže novi prednastavak Kralja lavova. Novi nastavak nosi ime Mufasa: Kralj lavova, a teaser koji je jučer izašao potaknuo je brojne rasprave na internetu. No, osim što se raspravlja o samom teaseru, Twitter je razbjesnio i popis glumaca koji daju glasove likovima u filmu.

Naime, među onima koji su se našli na popisu je i Ivy Blue Carter, kći Beyonce Knowles. 

Beyonce je, inače, u prvom filmu Kralj lavova posudila glas Nali i otpjevala jednu od naslovnih pjesama. Mnogi tviteraši odabir Ivy Blue Carter, koja će posuditi glas Kiari, smatraju nepotizmom.

Uspon Mufase

Inače, film prati odrastanje i uspon lava Mufase, Simbinog oca. Mufasa je bio siroče, ali sreća mu se osmjehnula nakon što je upoznao lavića Taku, prijestolonasljednika kraljevstva lavova. Film će prikazati Mufasinu potragu za sudbinom, kao i njegov odnos s bratom Takom koji mu je s godinama postao neprijatelj, iako su odrastali kao braća.

U filmu se, osim Ivy Blue, pojavljuju i Aaron Pierre kao Mufasa, Kelvin Harrison Jr. kao Taka, lavlji princ, Tiffany Boone kao Sarabi, Kagiso Lediga kao mladi Rafiki, Preston Nyman kao Zazu, Mads Mikkelsen kao Kiros, snažan lav s velikim planovima za svoje pleme,Thandiwe Newton kao Takina majka Eshe, Lennie James kao Takin otac Obasi, Anika Noni Rose kao Mufasina majka Afia, Keith David kao Mufasin otac Masego, John Kani kao Rafiki, Seth Rogen kao Pumbaa, Billy Eichner kao Timon, Donald Glover kao Simba te Beyoncé Knowles-Carter kao Nala.

 

Pročitajte više