Ovo je Trg bana Jelačića sinoć u 00:10. Nastao kaos zbog Halloween partija u klubu

Foto/Video: Čitateljica Indexa

NA TRGU bana Jelačića u jednom je trenutku sinoć nastao kaos zbog Halloween partija koji se odvijao u obližnjem klubu.

Stotinjak mladih (većina, čini se, tinejdžeri) u jednom se trenutku našlo ispred kluba, a čitatelji su nam poslali snimku na kojoj se vidi kako mnogi u jednom trenutku trče prema ulazu u klub. Snimka je nastala u 00:10, a na njoj se vidi i policijsko vozilo.

 

Javila nam se majka jedne od posjetiteljica. Ona tvrdi da je prodan velik broj ulaznica, zbog čega je mnogo posjetitelja ostalo ispred kluba, unatoč tome što su imali ulaznice.

Potvrđuju to i objave organizatora na društvenim mrežama. Oni su u jednom trenutku pozvali posjetitelje s VIP ulaznicama da već u 16 sati popodne dođu zamijeniti svoje ulaznice za posebne narukvice "zbog velikog odaziva". Riječ je bila o eventu nazvanom Halloween Takeover/Haunted Johann Franck.

"Moje dijete nije uspjelo ući, sreća je da nije došlo do stampeda"

"Radilo se o tematskoj večeri povodom Noći vještica. Kola podatak da je prodano, preko različitih prodajnih kanala, više od 2000 ulaznica čija je cijena sezala do 200 kn, a broj djece koji je pušten unutra je bio cca 900. Da bi se izbjegla gužva, djeca su čak zatražena da na taj dan od 16 h nadalje moraju doći u klub i ulaznice zamijeniti narukvicom. Moje dijete nije uspjelo ući, no ima informaciju da je u klubu bio čovjek na čovjeku i da se nisu mogli ni kretati, a kamoli plesati", javila nam je zabrinuta čitateljica.

"Isključivo je sreća da nije došlo do stampeda", dodaje. U klubu je, kaže nam, navodno bila i racija.

Upit o događajima smo poslali i klubu, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Pročitajte više