Ovo je voditelj dodjele Tonyja: Prvo vođenje zasjenila mu je masovna pucnjava

Screenshot: YouTube

BRITANSKI glumac i komičar James Corden, voditelj popularnog The Late Late Showa na američkoj televiziji, rekao je da je "oduševljen" što će drugi put biti domaćin dodjele nagrada Tony koja će se održati u New Yorku.

"Broadwayska zajednica jako je draga mojem srcu i iznimno sam ponosan što ću sudjelovati u ovoj posebnoj noći", kazao je Corden. Dodjelu Tony Awardsa iz 2016. godine, čiji je tada bio domaćin, zasjenila je masovna pucnjava u gay klubu u Orlandu. 

Britanski je komičar tada govorio o raznolikostima Broadwaya, istaknuvši da je "kazalište mjesto gdje su pripadnici svih rasa, vjera ili spolne orijentacije jednaki i voljeni". Istaknuo je da "mržnja neće nikada pobijediti". 

Corden je i sam dobitnik nagrade Tony za najboljeg glumca u kazališnoj predstavi "Jedan sluga, dvojica gospodara" iz 2012. godine.

Nominacije će biti objavljene 30. travnja, a trosatna svečanost će se, u prisutnosti brojnih slavnih glumačkih i glazbenih zvijezda, održati 10. lipnja u njujorškoj dvorani Radio City Music Halla.

Pročitajte više