"Uništio mi je doživljaj": Fanovima filma Zapravo ljubav zasmetao neobičan detalj

Screenshot: YouTube

PROŠLO je 20 godina otkako je izašao film Zapravo ljubav, a obožavatelji su tek sad uočili jedan detalj koji ih, kako kažu, izluđuje.

OPREZ! Tekst može sadržavati spoilere!

Riječ je o jednoj od najemotivnijih scena filma, onoj u kojoj Karen (Emma Thompson) doznaje da je njezin suprug Harry (pokojni Alan Rickman) vara. Nakon što je otkrila da je ogrlica za koju je smatrala da je namijenjena njoj zapravo poklon za Harryjevu tajnicu i ljubavnicu Miju, Karen odjuri u spavaću sobu i počne plakati.

No ubrzo se sabere i poravna posteljinu na krevetu ne želeći uništiti Badnjak svojoj djeci. Upravo u toj sceni fanovi su uočili detalj koji su nazvali "ogromnom greškom".

Gdje su jastuci?

Naime, fanovi su primijetili kako nema jastuka na krevetu, što im je jako zasmetalo.

"Upravo sam primijetio kako Emma Thompson i Alan Rickman nemaju jastuke na svom krevetu i, iskreno, cijeli film mi je uništen", napisao je jedan tviteraš.

"Zašto nema jastuka?" pitala je jedna tviterašica, dok je druga upitala: "Je li ovo šala?"

I dok neki tvrde da su jastuci skriveni ispod prekrivača, drugima je zasmetalo to što prekrivač nije savršeno poravnan, a jedna je tviterašica napisala je da je jastuke sigurno ukrala Harryjeva ljubavnica Mia.

Podsjetimo, krajem studenog izašao je ABC-jev specijal povodom 20. obljetnice od izlaska filma, u kojem je Hugh Grant otkrio koju kultnu scenu iz filma nije htio snimati.

Pročitajte više