Ovo nemojte pokušavati sami: Zagrepčanin boardao između tračnica zakačen za tramvaj

Screenshot: Facebook

SNIJEG koji je pao u kontinentalnoj Hrvatskoj mnoge je potaknuo na razne avanturističke pothvate. Uz mladića koji je skijao ulicama Velike Gorice zakačen za automobil, na društvenim je mrežama osvanuo video mladića pod imenom Valentino koji je odlučio boardati između tramvajskih tračnica.

U prilično riskantnom pothvatu, mladić se na stanici zakačio užetom za tramvaj, a potom boardao gotovo cijelu udaljenost do sljedeće stanice, dok je tramvaj vozio punom brzinom.

Sve je iz tramvaja snimio njegov prijatelj Borna Hojsak, a čini se da vozač tramvaja uopće nije shvatio sto se događa iza njega. Video je dosad pogledalo više od 1800 ljudi, a kako su došli na ideju za ovaj pothvat ispričao nam je Borna.

Jer je Sljeme za pickice..

Posted by Borna Hojsak on 4. siječnja 2016

 

"U principu nismo to nigdje vidjeli i htjeli smo smisliti nešto novo i originalno. Prije par godina smo se vukli po kvartu isto na boardu s autom, ali možete i vi vidjeti da je sad svaki drugi video na Faceu bordanje s autom... Tako da smo htjeli sve dići malo na višu razinu po pitanju ekstremnosti", rekao je za Index.

Opisao nam je i kako je iz Valentinove perspektive izgledalo ovih 46 sekundi, koliko video traje.

"Najteži dio je bio napraviti dovoljno čvrstu špagu da ne pukne, haha. I kada tramvaj ubrza, malo je teže držati ravnotežu jer ste na relativno uskom prostoru između tračnica. Ali sve u svemu, ništa prezahtjevno ako možete podnijeti veliku količinu adrenalina", rekao je.

Iako se u videu sve čini jednostavno, ovo nemojte pokušavati izvesti sami.

Pročitajte više