Ovo se ne viđa svaki dan: Na televiziji priznali da imaju mikroskopski male penise

Screenshot: YouTube

TROJICA muškaraca iz Velike Britanije hrabro su na televiziji priznali da su vlasnici "mikroskopskih" penisa. Iako se toga danas ne srame, otkrili su da su tijekom školovanja imali problema, jer su im se ostala djeca rugala zbog njihovih minijaturnih spolovila.

Prosječna veličina penisa u erekciji je 13,2 centimetara, a muškarce često muči je li njihov primjerak dovoljno velik. Rijetki su oni koji će spremno priznati da imaju maleni penis.

Clive Symonds (27) iz Kenta, Jack Davis (26) iz Hereforda i Ant Smith (49) iz istočnog Londona upravo su ti rijetki muškarci. Na televiziji su iskreno priznali kako izgleda život s minijaturnim spolovilom, otkrivši da im je najteže bilo u tinejdžerskoj dobi kad su mislili da su manje vrijedni od drugih. Kasnije su prihvatili veličinu svog penisa i naučili kvalitetno živjeti s njim.

Antov je penis dug deset, a Clive i Jack otkrili su da su njihovi dugi oko 7,5 centimetara. Otkrili su da se žene nisu žalile na njihovu veličinu, a Clive je dodao da na svoj maleni penis više ne gleda kao na hendikep, jer ima normalan seksualni život.

U vezi je s 24-godišnjakinjom, a muškarcima je savjetovao da ignoriraju ono što im drugi govore i ne dopuste da ih ponižavaju ili im nameću osjećaj manje vrijednosti.

"Mnogi lažu kad pričaju o veličini svog penisa", dodao je.

Za razliku od ostale dvojice Jack nije u vezi. Da je drugačiji od drugih shvatio je s 18 godina u zajedničkoj svlačionici nakon nogometa.

"Svi su se dečki počeli smijati kad sam se svukao. Nisu rekli ništa previše strašno, ali su se šalili na moj račun. Tad sam pomislio da doista imam manjeg od ostalih", ispričao je.

Ant je priznao da su mu trebale godine da se prihvati takvim kakav je, a utješilo ga je istraživanje koje je pokazalo da je prosjek 13,2 centimetara. Dotad je mislio da je prosjek 15 ili više.

"Da sam znao kakav je prosjek, spasio bih se od dugogodišnjeg osjećaja srama. Sve što gledate na internetu su fantazije. Uspoređivao sam se s njima dok nisam shvatio da to nije realno", dodao je.

I nakon vjenčanja sa suprugom Christine brinuo je zbog veličine svog penisa, iako mu supruga nije rekla ništa o tome. Prvi put joj je svoje bojazni spomenuo nakon 16 godina braka, a nju je to iznenadilo jer nikad nije mislila da je to neki problem, niti je njoj smetala veličina njegovog penisa.

Ant je istaknuo da je na televiziju došao kako bi drugim muškarcima s tim problemom dokazao da to nije toliko velik problem i da nisu sami.

Druga dvojica priznala su da su zbog kompleksa ostali djevci do 21. godine, bilo im je neugodno skinuti se pred djevojkama, piše Daily Mail. 

Pročitajte više