Ovo su finalisti Zvjezdica, hoće li ove godine pobijediti dječak?

Foto: RTL

U FINALU druge sezone dječjeg glazbenog showa “Zvjezdice” pjevat će Emma Uvalić, Karla Forjan, Sara Andrić i Dino Miklaužić. Prema mišljenju žirija njih četvero je nakon dvije otpjevane pjesme zaslužilo prolaz u samu završnicu ovogodišnjeg showa te su ušli u borbu za laskavu titulu druge hrvatske zvjezdice.

Sara Andrić ima četrnaest godina i dolazi iz Solina. Pohađa osmi razred Osnovne škole Kraljice Jelene i Glazbenu školu Silvije Bombardelli. Sluša Silente, Iron Maiden, Tonyja Cetinskog i Chrisa Browna, a omiljene pjevačice su joj Nina Badrić i Beyonce. Za sebe kaže da je komunikativna, hrabra i zabavna, a uz pjevanje i slušanje glazbe, obožava plesati.

Osječanka Karla Forjan ima trinaest godina i pohađa sedmi razred osnovne škole. Već ima mnogo iskustva u javnim nastupima, pjevala je na raznim festivalima i školskim priredbama. Uz to što pjeva, uči svirati gitaru, a jednog dana bi voljela postati pjevačica ili farmaceut. Voli glazbu grupe S.A.R.S., Tonyja Cetinskog i Jessie J.

Emma Uvalić ima deset godina i dolazi iz Splita. Svira klavir, pjeva i uči strane jezike. Za sebe kaže da je drska, otvorena i druželjubiva, a prijatelju ju opisuju kao veselu i, naravno, raspjevanu. Omiljena pjevačica joj je Doris Dragović, pjevač Arsen Dedić, a bendovi Magazin i Queen.

Dino Miklaužić ima deset godina i dolazi iz Huma na Sutli. Svira gitaru, voli Parni valjak i Big Time Rush i glazbu Olivera Dragojevića, Michaela Jacksona, Nine Badrić i Taylor Swift. Uz to što voli pjevati i svirati, obožava igrati nogomet. 

 

Pročitajte više