Ovo su hit kombinacije koje nosimo ovog ljeta, izdvojili smo najbolje

Foto: Luka Šangulin

LJETO nam je stiglo i razveselilo nas brojnim događanjima u gradovima i na obali. Dok se spremamo za šetnje gradom i izlaske u barove na otvorenom, svi želimo biti u svom najboljem izdanju. Donosimo ideje za odjevne kombinacije u kojima ćete jedva čekati prošetati i fotkati se za Instagram.

U nastavku saznajte koji su trendovi za ljeto 2021. i ulovite komade odjeće u kojima ćete se dobro osjećati i još bolje izgledati.

Udobnost na prvom mjestu

S obzirom na to da sve više vremena provodimo vani, udobna sportska odjeća postala je glavni trend ljeta 2021. i nije više vezana isključivo za sportske aktivnosti.

Ovog ljeta hit na gradskim ulicama su prozračne i lagane tkanine. Svi znamo da je ljeti najveća gnjavaža kad nam se majica zalijepi za kožu i imamo osjećaj da se topimo od vrućine. Zato, koji god outfit planirali, udobnost neka vam bude glavna misao vodilja ovog ljeta. 

Kako bi vaša koža disala usprkos visokim temperaturama, u vaše dnevne kombinacije ubacite nekoliko sportskih majica od kvalitetnog 100-postotnog pamuka. Ženski dio populacije i ovog ljeta nosi crop majice, koje su široke, lagane i prozračne, pa su savršen izbor za visoke ljetne temperature.

Crno i bijelo nikad ne izlaze iz mode

Što se tiče boja, klasika je uvijek u modi. Bijele majice osobit su hit svakog ljeta, a kad se vratite s godišnjeg, nema boje koja će bolje istaknuti vašu preplanulu put.

Uz to, bijela je poznata kao boja koja najmanje privlači sunčevu energiju, pa osim što ćete dobro izgledati, u bijelim majicama najugodnije ćete se osjećati.

Za večernje šetnje ponovno odaberite klasiku i potražite crne ili tamnoplave majice sa zanimljivim natpisima.

Boje koje naglašavaju preplanulu put

Ovog ljeta u trendu su i živahne boje, koje naglašavaju preplanulu put, poput jarke žute, zelene ili narančaste. Možete kombinirati neku neutralnu boju majice i hlače jarke boje ili obrnuto.

Svježinu u ovo ljeto unesite i različitim nijansama zelene boje. Maslinasta je uvijek hit odabir za ljetne mjesece. Prednost ove boje je što se dobro slaže s raznim drugim bojama, pa vaše maslinaste komade možete nositi gotovo u svim kombinacijama.

Dva para obuće bez kojih ne idemo nikamo ovog ljeta

Kad govorimo o obući, veliki ljetni trend već zadnjih nekoliko sezona su sportske natikače, koje jednako vole nositi i muškarci i žene. Japanke su nakon duge vladavine napokon dobile konkurenciju u pogledu ljetne obuće, a možemo reći da su ih u zadnjih nekoliko godina sportske natikače potpuno zasjenile.

Ovaj udobni komad obuće možemo nositi i na plažu i u šetnju gradom, pa ako tražite onaj jedan komad obuće koji ćete ovo ljeto najviše nositi, odaberite natikače. Dostupne su u raznim bojama, pa svatko može odabrati one koje mu se najviše sviđaju.

Još jedan praktičan komad ljetne obuće je par laganih, prozračnih i udobnih tenisica, u kojima ćete se osjećati lagani kao perce. Jednako dobro mogu vam poslužiti za vježbanje u teretani, kao i za svakodnevne kombinacije. Ako vas avantura odvede u prirodu ili istraživanje grada, udobne tenisice neka vam budu glavni suputnik u svim pustolovinama ovog ljeta.

Modni dodaci koje svi nose ovog ljeta

Od dodataka glavni hit su torbe koje se nose oko struka. Osobito su popularne kod muškaraca, no nose ih i žene, posebice mlađa populacija. Torbu jarke boje, poput žutozelene, možete kombinirati uz outfit neke neutralne boje, poput bijele ili crne. No svakako je korisno nabaviti i crnu torbicu, koja će vam odgovarati uz sve kombinacije koje odaberete.

Još jedan modni dodatak bez kojega nikamo ne idemo ovog ljeta je šilterica. Osim što štiti lice od UV zračenja, must-have je za sve koji vole sportski look. Zato za sebe izaberite laganu, prozračnu i izdržljivu kapu, koju ćete nositi svaki put kad izlazite na sunce. Dolaze u različitim bojama, a vi za sebe odaberite klasičnu crnu ili kapu živahnije boje, poput plave ili narančaste.

Udobne trenirke i kratke hlače

Ovog ljeta svi nose kratke hlače od laganih tkanina, poput poliestera. Glavna prednost im je što su izdržljive, otporne na vlagu i, najvažnije, ne gužvaju se. Komad odjeće koji ćete sigurno najviše iznositi ovog ljeta.

Ako želite igrati na sigurno, izbor za vas će biti crne hlače, a ako želite unijeti život u vašu garderobu, isprobajte hlače raznih boja. Za one koji su hrabri isprobati nešto novo i biti drugačiji, poseban hit su i hlače s nogavicama u različitim bojama.

Odvažite se na istraživanje

Ako volite istraživati i sviđa vam se drugačiji i unikatan stil, mogao bi vam se svidjeti asortiman branda The North Face. Njihova glavna poruka je Never Stop Exploring i vjeruju da istraživanje ima moć da nas promijeni, izazove i pokaže nam svijet iz novih perspektiva.

Misija im je pružiti najbolju opremu za sportaše i ljubitelje atraktivnog sportskog stila s naglaskom na udobnost, praktičnost i prilagodljivost svim vremenskim uvjetima. Zbog toga je The North Face omiljeni brand avanturista i ljubitelja outdoor avantura diljem svijeta već više od 50 godina, a ovog ljeta može postati i dio vaših dnevnih kombinacija.

Osvježite svoj ljetni styling nekim od lifestyle modela odjeće, obuće ili dodataka, koje ćete nositi na ulicama grada i u svim ljetnim avanturama.

Najbolje lifestyle kombinacije branda The North Face potražite na sniženju u trgovinama i online. Posjetite The North Face trgovinu u Arena Centru u Zagrebu i provjerite ponudu kvalitetne odjeće, obuće i dodataka na ljetnim sniženjima.

Sadržaj donosi Index u suradnji sa Sport Visionom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više