Ovo su najjeftiniji stanovi za najam u najvećim hrvatskim gradovima

NA INDEX Oglasima u ovom trenutku se iznajmljuje gotovo osam tisuća stanova, a čak četiri tisuće ih se nalazi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru. Zanimalo nas je koji su to najpovoljniji stanovi za najam u našim najvećim gradovima i gdje se točno nalaze pa smo pretražili oglase i izdvojili pet najboljih ponuda.

Najskuplji izdvojeni stanovi nalaze se u Zadru i Splitu i iznajmljuju se za 2000 kuna mjesečno, a najjeftiniji se iznajmljuje za 1200 kuna i nalazi se u Osijeku. 

Ovo su najjeftiniji stanovi u pet najvećih hrvatskih gradova koji se trenutno iznajmljuju na Index Oglasima:

Zagreb, 50 m2

Ovaj lijepi stan od 50 metara kvadratnih se nalazi u Vrapču u jednosmjernoj mirnoj ulici u obiteljskoj kući sa zasebnim ulazom. Potpuno je namješten, renoviran, uredan, ima centralno grijanje i sva bijela tehnika je ispravna. Odmah je useljiv i idealan je za jednu do dvije osobe. Parking je moguć u ulici preko puta, a cijena mjesečnog najma iznosi 1800 kuna.

Split, 45 m2

Želite li unajmiti stan u Splitu na duži period, onda je ovo zasigurno jedna od najpovoljnijih opcija s obzirom na to da se većina stanova iznajmljuje do početka turističke sezone. Stan se nalazi na Kocunaru, velik je 45 m2, kompletno je opremljen namještajem i bijelom tehnikom, a auto se može parkirati u ograđenom dvoru. Stan je idealan za poslovne ljude, studente i parove, a iznajmljuje se za 270 eura mjesečno. 

Rijeka, 25 m2

Ova namještena garsonijera u Krešimirovoj ulici najjeftiniji je stan koji se trenutno iznajmljuje u Rijeci. Nalazi se u blizini autobusnog i željezničkog kolodvora te svih ostalih sadržaja, poput trgovine i tržnice. Stan je smješten u mirnoj zgradi s pet stanova, a cijena najma iznosi 1600 kuna plus režije.

Osijek, 32 m2

Jednosoban stan u Osijeku od 32 četvorna metra možete unajmiti već za 1200 kuna mjesečno. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupatila i hodnika i potpuno je namješten. Nalazi se u visokom prizemlju stambene zgrade u Krapinskom naselju i vrijedi ga pogledati. 

Zadar, 34 m2

Ovaj jednosobni stan od 34 metra kvadratna smješten je u stambenoj zgradi na Bilom Brigu i iznajmljuje se na duži period. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje s dnevnim boravkom, hodnika i kupaonice s WC-om. Potpuno je namješten, a iznajmljuje se za dvije tisuće kuna. 

Pročitajte više