Ovo su najluđe izjave slavnih u 2023. Neki su se žešće obrukali

Foto: EPA/Profimedia/Press/Instagram

2023. približila se svome kraju, a tim povodom odlučili smo se prisjetiti zanimljivih intervjua celebova u protekloj godini. Bilo je tu šokantnih priznanja, ali i nekih suludih izjava slavnih osoba i otkrića o njima koja su fanove diljem svijeta ostavila u čudu.

Robert Pattinson mjesecima je spavao u čamcu na napuhavanje

"Nekada sam imao samo jedan komad namještaja. Šest mjeseci sam imao samo čamac na napuhavanje koji mi je služio kao kauč, krevet i stol za blagovanje. Jako sam ga volio, ali je uzrokovao mnogo problema s leđima", izjavio je glumac za Architectural Digest.

Chainsmokers su imali seks utroje s obožavateljima - zajedno

"Mislim da smo si mislili: 'Koji se kurac upravo dogodilo?' Zato što nikad nije bilo planirano. Čudno je, neću vam lagati", objasnio je Alex Pall tijekom pojavljivanja dua u emisiji Call Her Daddy. 

Nick Cannon potroši 200.000 dolara u Disneylandu svake godine

"Disneyland je jako skup ako želite noćiti u hotelu", rekao je tijekom gostovanja u The Breakfast Clubu dok je raspravljao o tome koliko košta odvesti svojih 12(!) djece tamo. "Nije više kao što je nekad bilo. Morate rezervirati."

Gwen Stefani misli da je Japanka. Doslovno

"Rekla sam: 'Bože, ja sam Japanka i nisam to znala.'" Gwen - koja nije Japanka - rekla je to za Allure komentirajući svoj posjet Japanu nakon što su je pitali o prethodnim optužbama za kulturno prisvajanje. "Jesam, znaš", dodala je. (Nije.)

Millie Bobby Brown misli da je feministica jer joj je vidovnjakinja rekla da jest

"Svoje feminističko buđenje pripisuje posjetu vidovnjakinji, koja ju je obavijestila da je ona zapravo feministica", objavio je Glamour na profilu glumice Stranger Thingsa.

Leonardo DiCaprio jednom se pokušao ljubiti s Gwyneth Paltrow - a ona ga je odbila

"Pokušao je svojedobno", rekla je Gwyneth u podcastu Call Her Daddy, nakon što je precizirala da se "nikad" nije ljubila s Leom.

Jacob Elordi jeo je pola kilograma slanine svaki dan kako bi glumio Elvisa Presleya u Priscilli

Jacob je u intervjuu za Entertainment Weekly objasnio da je, nakon što je Priscilla Presley rekla redateljici Sofiji Coppoli da Elvis voli "stvarno zagorenu slaninu", prije snimanja "u prosjeku jeo pola kilograma slanine dnevno". 

John Stamos je skoro sredio otkaz blizankama Olsen iz Pune kuće

U podcastu Good Guys John Stamos je priznao da su glasine da je pokušao srediti otkaz Mary-Kate i Ashley Olsen iz Pune kuće istinite - i privremeno je čak u tome bio uspio. Smetalo mu je što su puno plakale.

Michael Cera i Aubrey Plaza umalo su se vjenčali na snimanju filma

"Vozili smo se kroz Vegas i gotovo smo spontano skrenuli s puta i vjenčali se", rekao je Michael za Rolling Stone. "Mislim da je ideja bila da se odmah razvedemo kako bismo jedno drugo mogli zvati 'moj bivši muž' i 'moja bivša žena.'"

Bethany Joy Lenz bila je u kultu 10 godina

"Bila sam u kultu 10 godina", otkrila je zvijezda One Tree Hilla u podcastu Drama Queens, tvrdeći da bi mogla napisati knjigu o svojim iskustvima. "Ne znam koliko mogu reći jer još uvijek postoje ljudi i pravne stvari koje kompliciraju sve to."

Pročitajte više