Ovo su nove najljepše djevojčice na svijetu

Foto: Instagram

FRANCUSKINJA Thylane Blondeau, koja je 2007. proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, nedavno je napunila 18 godina, a njezinu titulu posljednjih godina naslijedilo je nekoliko dječjih modela. Vjerojatno najpoznatija trenutno je Anastasiya Knyazeva, osmogodišnja Ruskinja čije fotografije oduzimaju dah milijunima korisnika Instagrama. 

Malenu Anastasyu prati gotovo milijun i pol ljudi, a o njezinom Instagram profilu brine se njezina majka Anna. Bez obzira na stalne kritike koje dobiva zbog činjenice da joj se kći od najranijeg djetinjstva bavi modelingom, Anna uživa u ulozi mame najljepšoj curici svijeta.

Žestoka konkurencija Anastasyi je petogodišnja Nigerijka Jare Ijalana koju je sasvim slučajno otkrio jedan fotograf u Africi. Nju i njezine sestre Jobu i Jomiloju prati 137 tisuća ljudi na Instagramu.

Antonija Violetta iz Rusije ima devet godina, a pred njom je velika karijera modela.

Kristina Pimenova uskoro će napuniti 13 godina. I ona je među najljepšim i najpopularnijim djevojčicama svijeta. Na Instagramu je prati gotovo 2,5 milijuna ljudi.

Laneya Grace uskoro će nositi revije za odrasle žene. Ima 14 godina, a fotografije koje su je proslavile 2010. godine osigurale su joj mjesto na svim listama najljepše djece svijeta.

Pročitajte više