Zadranka i Zagrepčanin su novi Miss i Mister turizma Hrvatske

Foto: Giordano Chelic

MONIKA VOJVODIĆ iz Zadra i Matej Maričak iz Zagreba novi su Miss i Mister turizma Hrvatske 2023. Titulu su osvojili na izboru u Poreču. Za prvu pratilju i pratitelja izabrani su Josipa Jurasović iz Nove Gradiške i Šimun Vranjić iz Šibenika. 

Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske najstariji je izbor ljepote koji se održava u Hrvatskoj, a jubilarno izdanje održano je pod motom – Ljepotu Hrvatske prikazujemo kroz ljepotu naših ljudi.

Novoizabrani Mister turizma Hrvatske Matej Maričak bavi se osobnim treninzima i fitnessom, dok se Miss turizma Monika Vojvodić bavi nekretninama, a na svojem Instagram profilu pokazuje vještine tehniciranja loptom na nogometnom terenu, i to u visokim petama.

Uz pobjednike izbora i prve pratitelje, za drugu pratilju i pratitelja izabrani su Aurora Ristović iz Vukovara i Luka Škabić iz Pule. Titule Miss i Mistera fotogeničnosti ponijeli su Mia Kitarović iz Šibenika i Matej Mihaljević iz Osijeka, dok su ovogodišnji Miss i Mister simpatičnosti Anja Bolšec i Mateo Čirjak iz Zagreba. 

Pročitajte više