Ovo su prve snježne fotografije ove godine, uživajte u prizorima

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na Platku je palo nekoliko centimetara snijega.

Cesta i parkiralište očišćeni su i prohodni pa svi koji to žele mogu doći i uživati u bjelini Platka. Stigli su i fotografi, koji su snimili nekoliko lijepih fotografija. 

 

Uživajte u prizorima.

Snijeg bi trebao padati u mnogim hrvatskim gradovima

Već je prije nekoliko dana norveški meteoservis Yr.no objavio da u veći dio Hrvatske uskoro stiže snijeg, a to predviđaju i hrvatski meteorolozi. Varaždin, Zagreb, Gospić, Delnice, Sisak bi se mogli zabijeliti. Nešto snijega moglo bi pasti i u Karlovcu i Slavonskom Brodu. U ponedjeljak bi trebao padati i u Osijeku, koji bi se također mogao malo zabijeliti. 

Snijega bi u ponedjeljak moglo bi biti i u Vinkovcima i Vukovaru. Očekuje se da će snijeg, mjestimice, padati čitavu nedjelju i ponedjeljak, a padaline bi u svim krajevima trebale prestati u noći s ponedjeljka na utorak ili u utorak ujutro. 

Prema prognozi norveškog meteorološkog servisa, stanovnici gradova uz more ipak neće vidjeti snijeg, no u Splitu, Dubrovniku, Rijeci i Zadru moglo bi biti dosta kiše. Pokoja pahulja snijega mogla bi se eventualno pojaviti u Šibeniku i Sinju.

Pročitajte više