Ovo su trenutno najpopularniji oglasi, među njima je i jedna super povoljna kuća

INDEX OGLASI rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa pa tako ovaj put u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri vrhunska automobila i dvije jako zanimljive nekretnine

Najviše vaših pogleda u kategoriji automobila skupili su atraktivna Škoda, legendarni Lincoln Continental i novi BMW serije 5. Energetski neovisna kuća na Krku privukla je veliki interes naših korisnika, ali najviše pregleda skupila je lijepa i povoljna kuća u Međimurskoj županiji .

Ovo su oglasi koje je vidjelo preko 400 tisuća ljudi. 

5. Škoda Octavia RS

Jedan pogled na komentare naše objave na Facebook stranici Index Oglasa i jasno je – svi žele voziti ovu fantastičnu Octaviju iz 2016. godine. Prešla je 90.228 kilometara i jako je očuvana, a pokreću je 184 konjske snage. Prodaje se za 149.900 kuna.

4. Lincoln Continental

Oglas za ovaj genijalni oldtimer jedan je od onih oglasa koje svi pravi zaljubljenici u automobile moraju pogledati. Lincoln Continental je proizveden 1979. godine, registriran je i ispravan, a do sada je prešao 23.000 milja. Vaš može biti za 20 tisuća eura. 

3. BMW serija 5

Ovaj BMW 520d proizveden je 2018. godine i u potpunosti je nov - prešao je tek 367 kilometara! Jamstveni rok na vozilo je dvije godine uz neograničen broj kilometara, a cijena nije fiksna. Ostale detalje možete pronaći u oglasu. Iz komentara smo saznali da je auto dobiven na nagradnoj igri, a prodaje se po cijeni od 450 tisuća kuna. 

2. Energetski neovisna kuća na Krku

Ovo je jedinstveni projekt na Jadranu i definitivno vrijedi pogledati oglas. Kuća je velika 120 metara kvadratnih, a dolazi i s pripadajućim zemljištem - maslinikom površine 30.000 m2. Riječ je o samostojećoj i energetski neovisnoj kući koja se nalazi na području grada Krka. Rađena je po najekskluzivnijim i najmodernijim parametrima, a unutrašnjost je stilski i izvedbeno na visokoj razini. Prodaje se za milijun eura.

1. Prekrasna kuća u Međimurskoj županiji

Ova kvalitetno građena obiteljska kuća smještena je mirnoj ulici u neposrednoj blizini Pribislaveca. Izgrađena je u novom naselju, okružena novim modernim kućama, a prodaje se za 148 tisuća eura i cijena nije fiksna. Ispred kuće su i dva parkirna mjesta. Ponuda izgleda jako dobro, interes je velik i sigurni smo da kuća neće još dugo biti na tržištu.

Pročitajte više