Ovog Božića uz Tele2 podijelite svoje jedinstvene priče i osvojite najbolje nagrade

Foto: Press

OVE SMO godine lijepe uspomene stvarali kućnim dogodovštinama. Zavirivali smo u tuđe prozore, bolje upoznali vlastite dnevne boravke te otkrili da ljudi u kući postoje i izvan naših mobilnih uređaja. Iako život nismo planirali onako kako se naposljetku dogodio, lijepe smo trenutke stvarali ne zato što su bili veliki, nego zato što su nastali u društvu najbližih.

Ovih blagdana vrijeme je da se prisjetimo kako drugačija vremena postaju najbolje priče. U godini na izmaku svima nama dogodilo se nešto dobro, a sjećaš li se što se dobro dogodilo tebi? Podijeli svoje dobre trenutke iz 2020. godine na mrežnoj stranici www.tele2.hr/nestodobro, a Telemach Hrvatska, koji na tržištu i dalje posluje pod brendom Tele2, za one najzanimljivije pripremio je odlične nagrade.

U tri kruga nagradnog natječaja sve do 22. prosinca, na mrežnoj stranici www.tele2.hr/nestodobro možete podijeliti svoje najbolje priče iz 2020. godine, a na kraju svakog kruga birat će se one najzanimljivije. Šest najboljih priča bit će nagrađeno jednim od dvaju vrhunskih gadgeta - Xiaomi Redmi 9AT pametnim telefonom ili Huawei GT2e pametnim satom.

Kako bi dobre vijesti ovih blagdana mogli dijeliti neograničeno sa svojim najdražima, svim novim korisnicima Tele2 nudi posebnu blagdansku ponudu - neograničenu tarifu za samo 1 kn tijekom prva tri mjeseca.

Osim toga, u novoj blagdanskoj ponudi očekuju vas i vrhunski mobilni uređaji Samsung Galaxy A51 i Samsung Galaxy S20 FE, Xiaomi Redmi Note 9 Pro ili Huawei P40 Lite po sniženim cijenama. Uz kupnju nekog od navedenih uređaja možete odabrati jedan od atraktivnih poklona - telefon Samsung Galaxy A20e, Xiaomi Redmi 9AT ili LG K22 ili pak pametni sat Huawei Watch GT 2e. Uz čak dva uređaja po super cijeni, jedan poklonite, a drugim fotografirajte, snimite i podijelite svoje najljepše božićne trenutke s onima koji su daleko od kuće. Zato požurite te ove blagdane uz neograničenu komunikaciju, najniže cijene i najbolje mobilne uređaje, poklonite sebi i svojim najbližima nešto dobro. Ponuda je dostupna na svim Tele2 prodajnim mjestima i putem webshopa.

Pročitajte više