Ovog četvrtka Popcorn predstavlja: Rezident DJ Frajman i Tomo Ricov

NAKON što je veselu ekipu u klubu Sirup prošlog četvrtka zabavljao Davor Gobac u ulozi DJ-a, njegovu ulogu će ovog tjedna preuzeti Tomo Ricov. Uz bok rezident DJ Frajmana koji koceptuira, pleše, a i peče kokice ako zatreba, Tomo će vas vratiti u doba Prljavog plesa, The Clasha, Depeche Modea i Rogers Nelsona. Podsjetimo, u klubu Sirup se svakog četvrtka organiziraju after work partiji, večer pod nazivom Popcorn koja počinje u 22 sata.

Tomo Ricov je uzrokovao masovnu disco groznicu u Hrvatskoj sa Studijom 54 i pokrenuo je poplavu kokotica i konjskih repova sa Blue moon programom u Kulušiću

To je prava prilika za mlade biznismene, ali i za sve ostale koji u Zagrebu žude za mjestom gdje će se neobavezno družiti s kolegama, ispijati piće i "đuskati" uz zvuke 80-ih, ponekim hitom iz 70-tih i 90-tih. Puštat će se funk, electro-pop, new wave, hip-hop, soul i ostala popularna glazba uz koju ćete se prisjetiti duha vremena i njegove neodoljive arome, uz koju je sve bilo nekako ljepše, slađe, veselije.

Tomo Ricov koji će ovog četvrtka 30. travnja puštati glazbu osnivač je rockabilly pokreta, pokrenuo je poplavu kokotica i konjskih repova sa Blue moon programom u Kulušiću, vratio funk Zagrebu s Tom Tom Clubom i uzrokovao masovnu disco groznicu u Hrvatskoj sa Studiom 54. Gnjavio je ljude sa svojim opskurnim rock'n'roll, soul, funk i jazz favoritima kao radijski urednik i voditelj na Stojedinici, Radiju 1 i Ciboni.

A.M.

Pročitajte više