Ovog ljeta na hrvatsku Ibizu dolaze David Morales, Arno Cost i Markus Shulz

KLUB Papaya na Zrću već se naveliko priprema za ljetnu sezonu. Nakon vrlo uspješne prošle sezone tijekom koje je klub posjetilo više od 300.000 gostiju iz cijelog svijeta, Papaya planira ove godine privući još više gostiju.

U sezoni 2010. klub će ugostiti 20 velikana svjetske elektronske glazbe. Od 1. do 4. srpnja papaya će u suradnji s jednom od najvećih svjetskih festivala Exit organizirati regionalni event i ugostiti Svena Vatha (1. 7.) te Slovenca Umeka (2. 7.). Od 14. do 17. srpnja održava se šesto izdanje Papayjina najvećeg festivala Day&Night na kojemu će nastupiti Armin Van Buuren (14. 7.) i Ferry Corsten (16. 7.), a zadnji dan festivala Freemasons i Funkerman.

Od 29. do 31. srpnja održava se poznati Adter Beach Festival koji će svojim nastupom otvoriti popularni David Morales (29. 7.), a dan nakon njega nastupaju poznati Shapeshiftersi. U kolovozu neće biti ništa manje dosadno. Od 11. do 14. 8. održat će se drugu godinu zaredom Ultimate Dance Event koji klub organizira u suradnji s MTV televizijom. Svoje nastupe potvrdili su Gareth Emery (12. 8.), Arno Cost (13. 8.) i Above&Beyond (14. 8.). Četiri dana nakon toga, kao kruna na kraju sezone, održava se treće izdanje Tuborg Green Beat na koji dolazi najveća zvijezda američke trance scene Markus Shultz (19. 8.).

Pročitajte više