Ovog tjedna ne emitira se emisija Stanje nacije, Šprajc otkrio koji je razlog tome

Screenshot: RTL

VODITELJ Zoran Šprajc otkrio je zašto ovoga tjedna nema njegove emisije Stanje nacije na televiziji. Naime, Šprajc obavlja zdravstvene pretrage te je objavio fotografiju snimljenu ispred bolnice.

"Daje se na znanje kako ovog tjedna nema Stanja nacije jer nacija mora na redovni tehnički pregled, kontrolu i servis. Kako zasad stvari stoje, majstori (i majstorice ponasve!) u Kontrolnom centru Dubrava su prilično zadovoljni stanjem stvari i kažu kako za nas ipak ima nade", napisao je voditelj na Instagramu.

Imao dva infarkta u razmaku od šest godina

Šprajc je imao dva infarkta u razmaku od šest godina te je nakon zdravstvenih problema odlučio promijeniti životne navike.

"Kad kroz život juriš kao muha bez glave, lako je onda ostati i bez glave. Kod mene se čak zna i koji bi to mogao biti dan. Baš današnji dan, 23. 11. Oba infarkta u razmaku od 6 godina imao sam baš na ovaj dan. I sretno sam ih preživio pa mi je ovaj dan zapravo drugi rođendan. Jesam li što naučio? Jesam li usporio? Malo ili ništa. 

Brzina mi je mana, a ne vrlina, ali bez nje ne mogu. Ipak, današnji zavoj uredno prolazim, držim se svoje strane kolnika, valjda ću izdržati do kraja dana. Sutra ćemo već lako. Čuvajte se, usporite ako možete, ne morate juriti kroz život, neka život juri kroz vas. Pusa svima", rekao je voditelj prije dvije godine.

Ima ugrađena četiri stenta. Prvi stent ugrađen je 2013., nakon prvog infarkta. 

Pročitajte više