Ovog vikenda održano je vjenčanje godine, mladenka u par dana postala IT djevojka

Foto: Profimedia

OVOG vikenda na jugu Francuske održano je vjenčanje godine vrijedno milijune dolara. Sofia Richie, kći pjevača Lionela Richieja, udala se za Elliota Graingea, sina glazbenog mogula i direktora Universal Musica, Luciana Graingea. 24-godišnjakinja i 30-godišnjak na tjedan su dana unajmili Hotel du Cap-Eden-Roc što je, izračunali su strani mediji, samo za smještaj koštalo preko milijun dolara.

Mladenka je tijekom svadbenog vikenda promijenila čak tri ručno rađene Chanel haljine - uz vjenčanicu imala je i kratku haljinu za zabavu nakon te nešto ekstravagantniju haljinu za prijem, dan prije svadbe. Čitav događaj pratio je Vogue, a da je sve bilo pomno isplanirano kako bi sve oči bile uprte u njih, otkriva i činjenica da je mladenka netom prije svadbe otvorila TikTok profil na kojem je dijelila svoje pripreme za vjenčanje.

@sofiarichiegrainge

France GRWM ♡

♬ original sound - Sofia Richie Grainge
@sofiarichiegrainge

it’s time! 💘

♬ original sound - Sofia Richie Grainge
@voguemagazine Replying to @carinaonthetok An exclusive first look at the three #Chanel dresses @sofiarichiegrainge is wearing over the course of her weekend wedding to #ElliotGrainge ♬ original sound - Vogue
@voguemagazine Replying to @safaribanana @sofiarichiegrainge opened up about her pre-wedding feelings during her final fitting at #Chanel and gushed about her now husband #ElliotGrainge ♬ original sound - Vogue
@voguemagazine Replying to @xkingrickyx #SofiaRichie is married! @sofiarichiegrainge wore three custom #Chanel looks for her and #ElliotGrainge ♬ original sound - Vogue

Sofia je zbog Elliota prije vjenčanja prešla na židovsku religiju, a ceremoniju je održao rabin. Popis uzvanika bio je pun milijunaša i milijardera te brojnih poznatih imena iz svijeta showbiza. Osim Sofijine starije sestre, nekad veoma popularne Nicole Richie, bile su tu i Paris Hilton te Cameron Diaz (inače obiteljski povezana s Nicole Richie)...

Na vjenčanju su bili i brojni influenceri te tiktokeri, zbog čega se sve moglo pratiti na društvenim mrežama, što je inače prava rijetkost za ovako ekskluzivna vjenčanja.

@sofiarichiegrainge

🤍

♬ original sound - Sofia Richie Grainge
@octopusslover8

merci

♬ original sound - ∞ redakkai
@octopusslover8

all dressed up 🐙

♬ Princess Diana - Ice Spice & Nicki Minaj

Potpuna transformacija imidža

"Zaboravite Hailey Bieber, Sofia Richie je nova IT djevojka", pišu sad mnogi nakon što je mlada Sofia u manje od nekoliko dana postala jedna od najpopularnijih djevojaka na društvenim mrežama. "Tako je elegantna i profinjena", "Baš se promijenila nabolje", "Želim nam svima da jednog dana postanemo Sofia Richie", pišu korisnici društvenih mreža šokirani transformacijom djevojke čiji je ljubavni život prije nekoliko godina izazivao brojne kontroverze.

Naime, Sofia je godinama bila prijateljica obitelji Kardashian, a stvari su se zakomplicirale kad je sa samo 18 godina prohodala s 15 godina starijim Scottom Disickom, bivšim suprugom Kourtney Kardashian. Tad je i njen otac Lionel javno priznao da je zabrinut zbog te veze. "Užasno se bojim! Jesam li bio u šoku? Pa ja sam joj tata, što vam je?" rekao je pjevač tad. 

Veza je trajala tri godine, a nakon toga se Sofia na neko vrijeme povukla iz javnosti, sve do veze s Elliotom i potpune transformacije imidža u javnosti. 

Pročitajte više