Ovom fotkom Moby želi dokazati da je hodao s Natalie Portman

Foto: Instagram

MOBY se začudio izjavi Natalie Portman koja ga je opisala kao jezivog starijeg muškarca te unatoč tome tvrdi da su izlazili.

Glazbenik koji je nedavno objavio memoar u kojem opisuje svoj uspon i pad, a u kojem je opisao i navodnu kratku vezu sa slavnom glumicom, u autobiografiji je napisao kako je ona tad imala 20 godina, a on 33.

No ona kaže da to nije istina te da su se upoznali kad je ona tek napunila 18 godina, nedugo nakon što je maturirala 1999. godine. Moby je priznao da se to dogodilo 1999. kad je imala "jedva" 18, no inzistirao je na tome da su bili u romantičnoj vezi.

"Nedavno sam pročitao trač u kojem Natalie Portman kaže da nikad nismo izlazili. To me zbunilo jer jesmo, zapravo, izlazili. I nakon što smo kratko izlazili 1999., ostali smo prijatelji godinama. Sviđa mi se Natalie, poštujem njezinu inteligenciju i aktivizam", napisao je na Instagramu.

"No da budem iskren, ne mogu shvatiti zašto bi pokušala lažno prikazati istinu o našem (iako kratkom) odnosu", dodao je, objasnivši kako u njegovoj knjizi "Then if Fell Apart" sve piše točno, uz brojne fotografije kao dokaze.

Dodao je i kako u potpunosti poštuje potencijalno žaljenje glumice jer je izlazila s njim ("Da budem iskren, i ja bih vjerojatno žalio da nisam izlazio sa sobom."), no i kako to ne mijenja stvarne činjenice o njihovoj kratkoj romantičnoj povijesti.

Natalie Portman tvrdi kako je to Mobyjev način da proda što više knjiga. U svojoj knjizi Moby priznaje i kako je glumici laknulo kad je prekinula njihovu "vezu". Piše i kako ju je posjetio kad je studirala na Harvardu te su se "ljubili ispod stoljeća starih hrastova."

U memoaru Moby piše i kako je imao visoka očekivanja oko "noći vodke i seksa" s Lanom del Ray 2006. kad je imala 20, a on 40 godina. Otkrio je kako se nije željela seksati s njim jer je čula da je promiskuitetan.

Pročitajte više