Ovu 23-godišnjakinju u dva dana zapratilo više od pola milijuna ljudi na Instagramu

Foto: Instagram

OVOG vikenda odabrana je nova Miss Universe - Sheynnis Palacios iz Nikaragve. Prva je to Miss Nikaragve kojoj je uspjelo postati Miss Universe.

Sad ima 1.2 milijuna pratitelja

23-godišnjakinja je u protekla dva dana na sebe privukla ogromnu pažnju. Za vrijeme natjecanja za Miss Universe na Instagramu ju je pratilo nešto više od 600 tisuća ljudi, a taj broj sad se znatno povećao. U samo dva dana Sheynnis je dobila više od pola milijuna pratitelja te je sada prati 1.2 milijuna ljudi. 

Predivna misica odrasla je u glavnom gradu Nikaragve i ovo joj nije bio prvi izbor ljepote. Naime, pobijedila je i na izboru za Miss Teen Nikaragve 2016. i Miss svijeta Nikaragve 2020. Također se plasirala među 40 najboljih na izboru za Miss svijeta 2021. 

Palacios je studirala masovne komunikacije na Srednjoameričkom sveučilištu u Managui, a bila je i članica sveučilišnog odbojkaškog tima, piše Harpers Bazaar. 

Hrvatica nije ušla u Top 20

Izbor za Miss Universe održan je u El Salvadoru. Ove godine u finale su dospjele i dvije transrodne kandidatkinje, što se dogodilo prvi put u povijesti. Riječ je o Miss Portugala, stjuardesi po imenu Marina Machete, i Rikkie Kollé, prvoj transrodnoj Miss Nizozemske.

Publici se predstavila i Miss Nepala, koja je u povijest ušla kao prva plus-size kandidatkinja. Hrvatska predstavnica Andrea Erjavec nije se plasirala u Top 20.

Pročitajte više