Ovu predstavnicu na Eurosongu nazivaju "najljepšom ženom u povijesti svijeta"

Foto: Profimedia

"ONA je najljepša žena u povijesti svijeta", pišu tviteraši o armenskoj predstavnici na Eurosongu Jaklin Baghdasaryan. Ona i Louis Thomas čine bend Ladanivu, koji su s pjesmom Jako i kostimima u stilu tradicionalne i moderne kulture završili na osmom mjestu u finalu.

"Karizmatična je, talentirana i prelijepa", "Opasno sam se zaljubio u nju. Predivna je", "Ima toliko energije, a čini se prepametna", "Moja simpatija", "Stvarno je prelijepa", samo su neki od komentara na Twitteru o ovoj 27-godišnjakinji.

Tko su Ladaniva?

Jaklin je rođena u Yeghegnadzoru u južnoj Armeniji 1997. Odrasla je u Minsku, glavnom gradu Bjelorusije, prije nego što se s majkom preselila u Francusku 2014. Louis je rođen u Lilleu u sjevernoj Francuskoj u obitelji glazbenika.

Upoznali su se tijekom 2018. i odlučili osnovati bend 2019. Ladaniva je objavila svoj prvi singl Vay Aman 2020. Nakon toga ubrzo je uslijedio Kef Chilini. Obje su pjesme postale viralne, posebno unutar armenskih zajednica. Godine 2023. objavili su svoj istoimeni debi album.

Pročitajte više