Ovu reklamu ABC je odbio prikazati tijekom Oscara

Screenshot: YouTube

ABC je tijekom dodjele Oscara odbio prikazati reklamu koja prikazuje mamu nakon porođaja jer je procijenio da je previše grafička.

Reklama od 60 sekundi prikazuje novopečenu mamu kako se budi tijekom noći i trudi se otići na toalet, pri čemu se muči koristeći razne proizvode. "Postporođajni oporavak ne mora biti tako težak", riječi su kojima završava reklama tvrtke Frida Mom.

Tvrtka je na YouTubeu predstavila reklamu navodeći da su je odbili Oscari i ABC tijekom ovogodišnje dodjele. "Nije nasilne, političke ni seksualne prirode. Naša reklama nije religiozna ili prosta, ne prikazuje oružje ili municiju. Proizvodi za žensku higijenu i za liječenje hemoroida također su zabranjene teme. Ovo je samo nova mama, kod kuće sa svojim djetetom i svojim tijelom prvi put. Ipak, odbijena je. I pitamo se zašto se nove mame osjećaju nespremne", napisali su uz reklamu na YouTubeu gdje ju je pogledalo više od 2 milijuna ljudi.

Reklama je privukla pažnju glumice Busy Phillips, koja ju je podijelila na Instagramu priznavši da je zaplakala kad ju je gledala.

Pročitajte više