Oženio se Gareth Bale, mladenkinoj obitelji zabranili ulaz

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOGOMETAŠ Real Madrida vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Emmom Rhys-Jones na tajnoj ceremoniji na Majorci, piše britanski The Sun. Par je izrekao sudbonosno da pred tek 60 bliskih prijatelja i članova obitelji, a za ceremoniju je unajmljeno i posebno osiguranje za koje se vjeruje da je povezano s obiteljskom dramom koju već nekoliko godina proživljava Emma.

Naime, njezin otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca, a ni ostatak njezine obitelji nije daleko od kriminala i mnogi se bave dilanjem droge. Na vjenčanje nisu bili pozvani ni Emmini djed i baka, koji su je odgojili.

Vjenčanje se trebalo održati prošle godine u Toscani, ali je odgođeno zbog katastrofalnih odnosa u obitelji Baleove supruge. Nakon što je izašao iz zatvora, Emmin otac počeo je živjeti s ruskom cvjećarkom, što je još više razbjesnilo njegovu kćer. Na vjenčanju u Toscani prošle godine trebala je pjevati Beyonce, ali je cijela stvar propala.

Gareth Bale i Emma u vezi su od srednje škole. Emma ne volim medijsku pažnju te se tek povremeno pojavljuje u javnosti. Par ima dvoje djece. O Emmi se zna da je na početku njihove veze radila kao frizerka u Cardiffu, a kako je bio uspješniji, ona je odlučila da ne želi pripadati svijetu WAGS-ica. Nema javne Instagram i Facebook profile, skromno se oblači i posvećena je obitelji. 

Pročitajte više