Oženio se harmonikaš kojeg Hrvati obožavaju, objavio je fotke sa svadbe

Foto: Facebook

HARMONIKAŠ Samir Nurkić oženio je svoju dugogodišnju djevojku Amelu, s kojom ima dvoje djece - petogodišnjeg sina Tarika i dvogodišnju kćer Zaru.

"Svoju desetogodišnju vezu okrunili smo brakom točno na dan godišnjice. Hvala mojoj ljubavi za ove predivne godine koje smo proveli skupa i ljubavi iz koje smo dobili i dvoje predivne djece. Oko moje, volim te najviše na svijetu i želim nam isto ovako barem još sto godina. Hvala svima koji su prisustvovali i uveličali ovaj naš trenutak", napisao je Samir na društvenim mrežama i objavio nekoliko fotografija sa svadbe. 

Portal Hayat piše da su Samir i Amela svadbeno slavlje organizirali u krugu obitelji i bliskih prijatelja u jednom zagrebačkom restoranu. Samiru je kum bio zagrebački ugostitelj Sead Ali, a mladenki je kuma bila dugogodišnja obiteljska prijateljica. 

Inače, Samir je jedan od najpopularnijih harmonikaša u Hrvatskoj, a njegove glazbene obrade veliki su hitovi na društvenim mrežama. Veliku je popularnost stekao sudjelovanjem u showu Supertalent.

 

Pročitajte više