Oženio se Mark Wahlberg

TRIDESETOSMOGODIŠNJI glumac Mark Wahlberg oženio se sa svojom dugogodišnjom djevojkom, modelom Rheom Durham, u intimnoj atmosferi i pred malobrojnim uzvanicima. Ceremonija je održana u crkvi Dobrog pastira na Beverly Hillsu. Par je izrekao zavjete pred dvanaest okupljenih uzvanika, uključujući njihovo troje djece - petogodišnju Ellu Rae, koja je nosila cvijeće, zatim trogodišnjeg Michaela i najmlađeg, desetomjesečnog Josepha.

Mladenka je nosila haljinu otvorenog tipa poznate marke Marchesa, dok je Mark bio u crnom odijelu. "Rhea je izgledala poput princeze, jednostavno neodoljivo, dok je Mark također bio zanosan u crnom odijelu", piše The Insider. 

Dan prije vjenčanja, Mark je viđen sretan i opušten  pred crkvom gdje se pridružio obitelji i bliskim prijateljima na zabavi prije samog vjenčanja. Mark je ranije ove godine obznanio javnosti svoje namjere o ženidbi s manekenkom s kojom hoda od 2001. godine. "Razmišljali smo o osmom mjesecu. Bit će u nekoj katoličkoj crkvi. Mala svadba, samo obitelj, bez medija", rekao je američki glumac.

Pročitajte više