Udana učiteljica koja se seksala s maloljetnim učenikom uhićena na poprilično bizaran način

Foto: Facebook

UDANA učiteljica uhićena je dok se pripremala za seks s jednim od učenika u svojoj sobi prepunoj svijeća.

Hunter Day (22) prošli tjedan uhićena je u svom domu u Yukonu u Oklahomi, nakon što je policija zaprimila pritužbu od roditelja koji su sumnjali da je učiteljica s njihovim sinom u ilegalnoj vezi, piše Unilad.

Roditelji maloljetnog dječaka navodno su njegov mobitel odnijeli na policiju te tražili forenzički pregled. Prije toga obavijestili su policiju kako su i sami pronašli sumnjive poruke i gole fotografije.

Tijekom pretrage telefona policija je ustanovila da su se učiteljica i maloljetni sin zabrinutih roditelja već seksali te da su imali plan da to ponove u srijedu popodne. Policija je, koristeći dječakov mobitel, potvrdila sastanak te mladu učiteljicu pronašla u sobi punoj svijeća u vrućim hlačicama. "Vrata su otvorena kao i obično", napisala mu je.

Nakon što je uhićena, učiteljica kemije navodno je surađivala s policijom. Prebačena je u zatvor, a sudit će joj se za silovanje drugog stupnja, posjedovanje dječje pornografije te iznuđivanja seksa od maloljetnika. Postavljena je jamčevina od 85 tisuća dolara.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz seks, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: seks.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više