Oženjeni Ewan McGregor uhvaćen u prisnoj šetnji s prelijepom Francuskinjom

EWAN McGREGOR, glumac koji je u sretnom braku posljednjih petnaest godina, sinoć je snimljen kako u prisnoj atmosferi zagrljen šeta ulicama Pariza sa svojom filmskom partnericom, francuskom glumicom Melanie Laurent, s kojom glumi u filmu koji ćemo uskoro gledati, "Beginners". Prije nego što su izašlu u hladnu parišku noć, Gregor i Melanie su večerali u ondašnjem Hyattu.

Ewan McGregor u braku je s Eve Mavrakis, koja je također Francuskinja, a par se vjenčao 1995. godine.

Mlada Laurent, kojoj je tek 25, najpoznatija je po svojoj ulozi u Tarantinovim "Nemilosrdnim gadovima", a ulogu u ovom filmu, gdje joj je partner jedan od najpoželjnijih glumaca na svijetu je dobila zahvaljujući izvrsnoj izvedbi kod  Tarantina.

"Upoznao bih se sa djevojkom, odradio scenu seksa s njom, otišao u svoju garderobu gdje bih popio kavu, vratio se na set, upoznao s drugom djevojkom, odradio scenu seksa s njom...i tako unedogled. U svojoj karijeri mnogo sam puta radio takve scene, ali ovo nije ni približno ono čemu sam se nadao. Toliko seksa jednostavno me izmorilo", jednom je izjavio poznati glumac. Tabloidi se pitaju...?

Pročitajte više