Oženjeni nogometaš brani Barbaru Šegetin: Udario mladića koji je rekao da je laka cura?

Foto: Instagram

NOGOMETAŠ Borko Veselinović navodno se potukao u jednom beogradskom kafiću s nepoznatim mladićem koji je vrijeđao Barbaru Šegetin. Napadač nogometnog kluba Rad nalazio se u društvu prijatelja, kad je njegovom separeu prišao jedan mladić i počeo vrijeđati Barbaru koja se nalazi u Big Brother kući.

Kako piše Kurir, Veselinović najprije nije želio napraviti skandal, no kad je mladić doviknuo da je Barbara "kurva koja ga samo koristi" podivljao je i krenuo ga tući. Razdvojili su ih nogometaševi prijatelji, koji su ga morali dugo smirivati nakon toga.

"Veselinović je izgubio glavu za Barbarom, ne dopušta da je itko vrijeđa. To je pokazao prošlog tjedna u jednom kafiću, kad je udario dečka koji ga je provocirao. Srećom, te večeri nije pio i uspio se donekle kontrolirati, u suprotnom bi nastao opći kaos. Puknuo je kad mu je taj mladić rekao da je Šegetinova laka djevojka i da će ga iskoristiti. Osiguranje je tog dečka izbacilo iz kluba kad im je Veselinović ispričao što se dogodilo", ispričao je izvor za srpske novine.

"Što je bilo, bilo je. Nećemo sad o tome. Izbio je mali nesporazum, ali ništa strašno. Uspjeli smo sve riješiti", rekao je nogometaš koji namjerava oženiti Riječanku nakon izlaska iz BB kuće, iako je još uvijek oženjen.

Pročitajte više